Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Rose și Jack de Câmpeni, aproape de înec! Glume inspirate din filmul Titanic, în urma ploii torențiale din centrul orașului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

10370896_807003922665585_6595556371745442069_nLocalnicii din Câmpeni fac haz de necaz pe rețeaua socială Facebook, după ploaia torențială din 16 iulie, din centrul orașului. Internauții au postat astăzi o fotografie trucată în care sunt înfățișați protagoniștii celui mai titrat film romantic, Titanic.

La fel cum Rose și Jack au rămas prinși în Oceanul Atlantic, de o bucată de lemn din vasul Titanic, acum mai bine de 100 de ani, în urma celui mai cumplit dezastru maritim pe timp de pace din istorie, așa și Rose și Jack de Câmpeni au fost aproape de înec, în urma ”potopului” de 15 minute din după-masa zilei de miercuri.

În aceste zile, în orașul Câmpeni se desfășoară Festivalul de Folclor ”Sus, sus, sus, la moți, la munte”, iar inundația a deteriorat o parte din produsele expuse pe mese, de comercianți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea