Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

România Curată: Prefectul judeţului Alba, cel mai bogat dintre reprezentanții Guvernului din Regiunea Centru

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În cadrul unei analize a averilor șefilor de instituții publice realizat de Alianţa pentru o Românie Curată, prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, este cel mai bogat reprezentant al Guvernului în Regiunea Centru.

Gheorghe Feneser prefectAcesta deţine 9 terenuri (4 agricole şi 5 în intravilan) achiziţionate în perioada 2000 -2012 fie prin cumpărare, fie prin compensare. Terenurile se află în Sebeş, Sugag, Petreşti, Cunţa şi chiar şi în Ungaria.

Potrivit declarațiilor de avere și interese, prefectul de Alba deţine o casă de locuit la Sebeş şi o casă de vacanţă la Şugag, ambele din investiţii proprii, făcute în 2004, respectiv 2011. În aceași perioadă a făcut două case, fiind, conform propriului CV, director general al West Industry Invest Sebeş, preşedinte CA la SC Comat SA Alba Iulia (2010-2012), preşedinte CA la SC Hotel Dacia SA Sebeş şi director general (2000-2012), membru în CA la Societatea Naţională a Sării şi director general la DACO Trade Group SRL Sebeş.

“În singurul cont pe care îl deţine Feneşer este unul de debit, cu 8.000 de lei. El a împrumutat în nume personal o firmă şi trei persoane fizice. Către SC WEST Industry Invest, unde a lucrat în trecut, a împrumutat 170.000 de euro, iar către o persoană fizică 580.800 de lei! Alte două persoane fizice au fost împrumutate în valută, cu 60.000 respectiv 70.000 de euro.

Salariul lui Feneşer de la Instituţia Prefectului a fost, în 2014 de 79.036 de lei. La această sumă s-a adăugat încă 60.000 de lei din vânzarea de acţiuni şi 7.500 de euro din vânzarea unei maşini”, se mai arartă în materialul publicat de romaniacurata.ro

 

Sursa: romaniacurata.ro

BP


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea