Robert Nicola (Viitorul Sîntimbru), în probe la Academica Clinceni

Fostul junior al Unirii Alba Iulia, Robert Nicola (Viitorul Sîntimbru) are șansa să evolueze în eșalonul secund. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost testat în această săptămână de divizionara secundă FC Academica Clinceni, antrenorul Ilie Poienaru urmând să dea verdictul.

Mijlocașul poate astfel să ajungă în circuitul ligii secunde dacă va confirma, fiind posibil să semneze un contract cu gruparea ilfoveană, care în prima etapă a returului a învins 3-1 la Arad, pe UTA, producând surpriza rundei. Academica Clinceni este pe locul al 5-lea al ierarhiei și joacă mâine, în deplasare, cu ASU Politehnica Timișoara unde este antrenor aiudeanul Bogdan Andone.

Nicola a fost legitimat în 2015 și la Performanța Ighiu, iar în vară s-a aflat în probe la AFC Hermannstadt, unde s-a pregătit două săptămâni însă nu a rămas din pricina studiilor. Un alt jucător din Alba, atacantul Daniel Lăsconi, Unirea Alba Iulia, a semnat un contract cu CS Afumați, o altă echipă din Liga a 2-a, unde va evolua din vară.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...