Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

REZULTATE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 pe EDU.RO: Elevii din clasa a VIII-a își vor afla notele vineri, până la ora 16.00

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatele la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 vor fi afișate vineri, 27 iunie, până la ora 16.00 pe EDU.RO. Conform calendarului anunțat de MEN, contestațiile pot fi depuse până vineri la ora 20.00. Rezultatele finale vor fi publicate în 1 iulie.

Rezultatele de la examenul de anul acesta sunt cu atât mai importante cu cât notele obţinute la evaluarea naţională contează în proporţie de 75% pentru media de admiterela la liceu.

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Din 2014, calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN):4 (media de admitere este egală cu media generală de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generală de la evaluarea naţională, totul împărţit la patru), unde:  MA = media de admitere;  ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generală obţinută la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a

În județul Alba proba la matematică și limba română a fost susținută de aproape 3.000 de absolvenți, în vreme ce la limba maternă au fost prezenți 17 elevi la limba germană și 93 la limba maghiară, conform vicepreședintelui Comisiei Județene de Evaluare Națională 2014, Dan Cherecheș.

Prima etapa de ADMITERE LICEU 2014

4 – 8 iulie – Elevii absolventi de clasa a VIII-a completeaza fisele de inscriere alaturi de parintii lor, asistati de diriginti.

4 – 8 iulie – Se introduc in baza computerizata datele din fisele de inscriere.

5 – 9 iulie – Verificarea de catre parinti si candidati a fiselor editate de calculator, se corecteaza eventualele greseli in baza de date computerizata.

10 iulie – Ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de inscriere judetene si de la cele din Bucuresti. In acelasi timp, se publica si transmite lista absolventilor care nu participa la repartizarea computerizata.

11 iulie – Transmiterea bazei de date de la centrele de admitere judetene si de la cele ale municipiului Bucuresti la Centrul National de Admitere.

12 – 13 iulie – Verificarea si corectarea bazelor de date de catre Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetene si ale municipiului Bucuresti, transmiterea modificarilor la Comisia Natonala.

14 iulie – Corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor.

15 iulie – REPARTIZAREA COMPUTERIZATA in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2014 – 2015.

16 iulie – Afisarea in unitatile de invatamant gimnazial a listelor cu absolventii repartizati proveniti din scolile respective si a listei cu locurile neocupate in unitatile din invatamantul liceal de stat din judet si municipiul Bucuresti.

16 iulie – Afisarea de catre fiecare unitate din invatamantul liceal a listei candidatilor repartizati in respectiva unitate.

17 iulie -25 iulie – Depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care candidatii au fost repartizati.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea