Rezultate de excepție ale alergătorilor județului Alba la Semimaratonul OMV PETROM București 2018. Vasile Hârjoc de la CSO Cugir a urcat pe prima treaptă a podiumului

Paul Voicu - Primar 2020

Trei atleți ai județului Alba s-au dovedit din nou la  înălțime, în cadrul unei interesante și atractive competiții organizate recent, de OMV Petrom (ediția a VII-a), în capitala țării, la care au participat 17.000 de alergători din 65 de țări ale lumii.

Astfel, cunoscutul alergător  cugirean Vasile Hârjoc, legitimat la CSO Cugir (născut la Cut – jud. Alba),  a concurat și de această dată pentru cursa de semimaraton (21,097 km), reușind să ocupe locul I pe podium la categoria +65 ani, cu timpul de 1 oră, 28 min. 39 sec. stabilind un record național la această competiție.

ELIT

Un rezultat deosebit a realizat un alt cunoscut sportiv al județului și anume Ilie Cioca (legitimat la CSM UNIREA Alba Iulia), care tot la proba de semimaraton, s-a clasat pe locul al II-lea, la categoria + 75 ani, cu timpul de 1 oră, 59 minute. Intrat deja, în cursa marilor competiții, Daniel Scrob de la CSO Cugir(36 ani), a alergat pentru proba de 10 km. reușind să urce pe poziția a III-a a podiumului.

 Declarație Vasile Hârjoc: ,,Sunt bucuros că am obținut un rezultat așa de bun, depășind recordul cu 1 min. și 4 secunde, o îmbunătățire a timpului față de semimaratonul de la Ierusalim, Cluj și Aiud. O performanță realizată cu contribuția antrenorului Gheorghe Hăprean de la CSO Cugir, a medicului Cristian Dima, dar și ca urmare a sprijinului venit din partea conducerii CSO Cugir, pentru care le mulțumesc tuturor. M gândesc acum la competițiile care mă așteaptă și anume Campionatul Național de pistă și Campionatul Național de alergare pe șosea, care vor avea loc în lunile august, respectiv septembrie, concursuri de la care mi-am propus să aduc rezultate foarte bune”.

Mihail David - 2020

Constantin PREDESCU

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...