Rămâi conectat

Actualitate

REVOLTĂTOR-Alexandra, fata ucisă la Caracal le-a oferit polițiștilor absolut toate detaliile locației-RAPORT OFICIAL

Unirea Ziarul

Publicat

în

REVOLTĂTOR-Alexandra, fata ucisă la Caracal le-a oferit polițiștilor absolut toate detaliile locației-RAPORT OFICIAL

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, publică raportul oficial al poliției, în care se arată cum s-a desfășurat minut cu minut cazul nepoatei sale.

În raport se arată că Alexandra le-a oferit polițiștilor absolut toate detaliile despre locație, inclusiv culoarea gardului, că în curte se află un brad și un nuc, mai mulți câini lup dezlegați, dar și cartierul din Caracal unde se afla.

”Victima a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla langă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că în acea curte se afla un brad, un nuc, o mașină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri și mai mulți câini – lup dezlegați.

În continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, șeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului și dacă poate să iasă din casă și din curte. Victima a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăperea respectivă întrucât este legată și afară sunt câini – lup.

Conform raportului polițistului, în acest timp, pe fundal, se auzea lătrat de câini, iar fata a afirmat că nu mai poate vorbi întrucât a revenit bărbatul. De asemenea, victima a precizat că s-ar afla în cartierul Protoșeni din Caracal și că a fost violată de bărbat.”, se arată în raportul poliției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune Două orașe din Alba se află pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune din cauza „exodului” tinerilor spre marile orașe. Depopularea orașelor din România a devenit o preocupare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea