Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Revine Nicuşor Stanciu la FC Unirea?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Internaţionalul de tineret Nicuşor Stanciu a fost declarat liber de contract în şedinţa de marţi, 27 septembrie a comisiei de resort, dar jucătorul în vârstă de 18 ani nu este sigur când va putea debuta pentru noua sa echipă, FC Vaslui, cu care a semnat un contract valabil pentru 5 sezoane. După ce abia a depăşit în 10 septembrie perioada de un an în care a avut interdicţie la transferuri, se aude că gruparea moldoveană este ameninţată din nou cu o asemenea sancţiune, din pricina unor datorii neonorate către o serie de jucători. „Deocamdată nu ştiu exact ce se va întâmpla, până la finele săptămânii se va lămuri situaţia. Există posibilitatea să fiu legitimat, dar trebuie să mai aştept câteva zile”, a spus fostul echipier al „alb-negrilor”. Un caz similar
s-a produs la începutul anului, când Călin Cristea, deşi achiziţionat de Pandurii Tg Jiu a fost lăsat să evolueze în retur tot la Alba Iulia. În condiţiile date a unei chestiuni complicate n-ar fi exclus ca până la iarnă să se producă o „revenire la vatră” (o formă de împrumut) sub comanda lui Gherman a „diamantului din Cetate”, jucător ce are nevoie de jocuri oficiale, după ce echipa participantă în Europa League a achitat suma de 224.000 euro, în urmă cu trei săptămâni.
l”Alba e capitol încheiat”…
Un dialog în contradictoriu cu şefii clubului în care i s-a reproşat randamentul modest din ultimele jocuri, precum şi o discuţie legată de achitarea examenului RMN au fost suficiente pentru ca Sergiu Costea să se despartă marţi după-amiaza de FC Unirea Alba Iulia. „Alba reprezintă un capitol încheiat, referitor la ce înseamnă oamenii de acolo, cum înţeleg fenomenul. N-am chef de ceartă, nu mă interesează banii, nu se termină fotbalul cu Unirea”, a declarat jucătorul întors în vară, după „episodul” Arieşul Turda, Sg. Costea despărţindu-se în toamna precedentă de gruparea albaiuliană tot cu scandal. „Sincer, nu regret că am revenit la Unirea, asta este viaţa, cu bune şi rele”, a admis Costea, jucător dorit de Şunda la FC Hunedoara, urmând ca în zilele următoare să-i fie reziliat contractul (greu de crezut ca va putea fi legitimat până la finale turului). Altfel, în perspectiva jocului de la Severin, există posibilitatea apariţiei ca titular, în premieră, a fundaşului stânga Bogdan Bucurică, conjunctură în care Al. Giurgiu ar ajunge pe banca de rezerve.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea