Rămâi conectat

Curier Județean

Revelion 2017 la Sebeș: Moment festiv cu foc de artificii în parcul din fața primăriei. Participanții vor primi calendare cu fotografii reprezentative din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru a sărbători trecerea în anul 2017, municipalitatea îi invită pe cetățeni, în data de 31 decembrie 2016, la ora 24.00, în parcul din faţa primăriei, locaţia care a devenit simbolică, la Sebeş, pentru evenimentele acestei ierni. Momentul festiv al numărătorii inverse va fi urmat de un foc de artificii.

Participanţii la eveniment vor primi în dar calendare conţinând fotografii reprezentative, surprinse în Sebeş, puse cu generozitate la dispoziţia administrației locale de Eduard Schneider.

”Cu această ocazie, transmitem un mesaj de mulţumire tuturor partenerilor care ne-au fost alături în organizarea evenimentelor prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi cetăţenilor comunităţii noastre”, spune reprezentantul Primăriei Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează la construirea etajului. Ce spune primarul Iulia Stănilă Continuă lucrările la Școala Șpring, în prezent construindu-se etajul clădirii. În următoarea etapa se va acoperi construcția, iar teracotele au fost înlocuite cu o centrală pe peleți. ”Colaborarea dintre primărie și școală este foarte importantă, astfel, în acești ani, am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea