”Respect pentru bunicii comunității aiudene” – Centru de zi, cantină socială și îngrijire la domiciliu, pentru persoane vârstnice, la Aiud

Municipiul Aiud a depus, azi, în parteneriat cu Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România, proiectul ”Respect pentru bunicii comunității aiudene”.

Acordul de parteneriat între UAT Municipiul Aiud, lider de proiect şi Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România, ca partener, are în vedere implementarea în comun a proiectului, în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritara 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate si sociale, Obiectivul Specific 8.3 – Creșterea gradului de acoperire cu servicii sociale.

ELIT

Acest proiect are în vedere abordarea integrată a trei servicii dedicate persoanelor vârstnice: centru de zi pentru persoane vârstnice, cantină socială și îngrijire bătrâni la domiciliu.

Prin intermediul acestui proiect, se va reabilita clădirea fostei grădinițe de pe strada Simion Bărnuțiu, clădire aflată în stare avansată de degradare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...