Rămâi conectat

Sport

Reprezentanții Revolution Academy Alba – trei medalii la Cupa României de taekwondo WT

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultate de apreciat au realizat sportivii din Alba Iulia și Sebeș, legitimați la Revolution Academy Alba, la Cupa României de taekwondo WT, de la Iași, cu peste 700 de participanți. Clubul din județul nostru a avut în importanța competiție 4 reprezentanți ce au reușit să cucerească trei medalii, dintre care două medalii de aur și una de bronz.

Astfel, la categoria juniori mici, -30 kilograme, Eduardo Cetean a dominat lupta, cu trei victorii, cucerind locul întâi și medalia de aur, fiind cooptat în lotul României pentru Campionatul European din Germania.

De asemenea, Alexandru Fara a trecut de trei meciuri dificile, câștigând medalia de aur la juniori mici, categoria -35 kilograme.

Petru Roncea, un sportiv ambițios, s-a clasat pe locul al treilea la seniori, categoria -68 kilograme, în condițiile în care trecerea de la juniori la seniori nu se dovedește deloc facilă.

Pierzând la punctul de aur meciul pentru medalii, Alexandru Boloage – medaliat la Balcaniadă, a reușit însă să fie cooptat în lotul României pentru Campionatul European din Germania, programat în 7-8 decembrie.

Mă declar mulțumit de evoluția elevilor mei. Rezultatele obținute dovedesc că o viață sănătoasă este legată de sport și mișcare”, a declarat antrenorul Alin Moldovan (Revolution Academy Alba). Acesta a mai precizat că îi așteaptă pe viitorii campioni la pregătirea programată la Alba Iulia (la Baza Sportivă “Fair Play”, lângă Colegiul “Horea, Cloșca și Crișan”, în zilele de luni, miercuri și vineri, de la ora 16.00) și Sebeș (Sala Sporturilor “Florin Fleșeriu”, în zilele de marți, joi și vineri, de la ora 19.00).

În acest context, precizăm că în 2019 reprezentanții Revolution Academy Alba au reușit să cucerească trei medalii de bronz la Campionatul European WKF de kickboxing de la Baia Mare. Cristian Marcu – la categoria -67 kilograme seniori, Cătălin Bera – la categoria 67 kilograme și Ștefan Costea – la categoria -75 kilograme seniori au urcat pe treapta a treia a podiumului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea