Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reparaţii pe drumurile de pământ şi piatră, din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Primăria Alba Iulia anunţă că, începând din această săptămână, în funcţie de cum va permite vremea, se va interveni la reprofilarea drumurilor de pământ şi piatră. Obiectivele vizate sunt altele decât cele afectate de reţeaua de canalizare.

Corectarea acestor drumuri se face prin aplicarea unor cantităţi de piatră care să elimine gropile şi făgaşurile formate. Asta după intervenţia prealabilă cu utilaje specifice pentru înlăturarea eventualelor straturi de pământ (autograder).

Iată câteva dintre străzile pe care se vor desfăşura astfel de lucrări în perioada următoare:

Izvorului spre cartierul Recea, Rojomal – spre centrul de cercetare al Universităţii „1 Dcembrie 1918”, Ştefan Luchian, Varesse, zona Orizont – Emil Racoviţă, zona Kogălniceanu –  Ionel Pop de unde se termină asfaltul.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare