Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Reparații „de lux” la băile de la Centrul Cultural Lucian Blaga din Sebeș! Aproape 20.000 de euro pentru lucrări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reparații „de lux” la băile de la Centrul Cultural Lucian Blaga din Sebeș! Aproape 20.000 de euro pentru lucrări

Centrul Cultural Lucian Blaga din Sebeș a efectuat o achiziție de lucrări de reparații în valoare de 96.660,00 RON (19.524,51 EUR) pentru grupul sanitar din incinta casei de cultură.

Această inițiativă vine ca răspuns la degradările semnificative suferite de grupul sanitar de la parterul casei de cultură și la necesitatea imperativă de a amenaja un grup sanitar pentru persoanele cu dizabilități.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Decizia de a investi în reparații și modernizări la grupul sanitar al Centrului Cultural Lucian Blaga din Sebeș a fost motivată de starea avansată de degradare a acestuia. Ultima intervenție semnificativă la spațiile sanitare datează din anul 2009, ceea ce a condus la probleme din ce în ce mai serioase în ultimii ani. Grupul sanitar de la parterul casei de cultură, care găzduiește un număr semnificativ de evenimente culturale și comunitare, necesită cu desăvârșire o reabilitare completă.

Listă Detaliată a Lucrărilor

Proiectul de reparații include o gamă variată de lucrări pentru a aduce grupul sanitar la standarde moderne și pentru a îndeplini cerințele actuale de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități. Printre principalele lucrări incluse în proiect se numără:

1. Desfacere Zidărie din Cărămidă Arsa (2.00 mc) – Îndepărtarea zidăriei existente pentru a permite reabilitarea spațiului.
2. Desfacerea Plăcilor de Faianta și Gresie (70.00 mp) – Îndepărtarea finisajelor vechi.
3. Tencuieli Driscuite la Pereți Interiori (70.00 mp) – Tencuirea și pregătirea pereților pentru finisaje noi.
4. Aplicarea Hidroizolației Biocomponente (80.00 mp) – Asigurarea unei protecții adecvate împotriva umidității la perete și podea.5. Placare Pereți și Pardoseală cu Gresie și Faianta (80.00 mp) – Finisarea spațiului cu materiale moderne și atractive.
6. Înlocuirea Ușilor din Tâmplărie PVC (5 buc) – Pentru asigurarea securității și izolației termice.
7. Reparații cu Glet de Ipsos (60.00 mp) – Pregătirea pereților pentru vopsire
8. Zugraveli Lavabile (60.00 mp) – Finisarea pereților cu vopsea lavabilă în două straturi.
9. Echiparea Grupului Sanitar cu Mobilier și Accesorii Noi (lavoare, vase WC, oglinzi, dispense pentru hârtie, corpuri de iluminat etc.)**
10. Transportul Materialelor și Molozului (7.00 tone) – Asigurarea transportului eficient al materialelor și molozului.

O parte importantă a acestui proiect de reparații este echiparea grupului sanitar cu facilități pentru persoanele cu dizabilități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea