Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Reparații ample la drumurile din comuna Bistra: Investiție de peste 2.5 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reparații ample la drumurile din comuna Bistra: Investiție de peste 2.5 milioane de lei

Primăria comunei Bistra a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru lucrări de reparații ls străzile și drumurile comunale si satesti.

Valoarea totală estimată a contractului este între 2.500.000 lei, fără TVA.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Având în vedere starea precară a străzilor și drumurilor din comuna Bistra datorate degradărilor evolutive sub acțiunea factorilor climaterici și mecanici, este necesară executarea lucrărilor de întreținere specifice acestor tipuri de drumuri, în vederea aducerii acestora la o stare normală de exploatare și care să asigure siguranța și confortul circulației.

Pentru aceasta sunt necesare achiziționarea a diverse tipuri de piatră- concasată, de construcție, de carieră, nisip, balast, beton, etc. (livrarea + transportul) și prestarea de servicii cu utilaje specifice reparațiilor și întreținerii drumurilor (autobasculantă, autogreder, compactor, buldozer, etc.) lucrari reparatii strazi asfaltate.

Lucrari cu utilaje specifice reparatiilor si întretinerii drumurilor – excavator, compactor, buldozer, autogreder, autobasculanta, etc (inclusiv livrare, transport si punere în opera materiale necesare Intretinerii si reparatiilor)- pe strazile, drumurile comunale si satesti ale comunei bistra din judetul Alba care necesita reparatii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea