Rămâi conectat

Societate

Remember „Back to the roots” cu Dj Kool în Spaţiile Ryma

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fani ai muzicii electronice pregătiţi-vă! Vineri, 27 Iulie 2012, în Spatiile Ryma va avea loc un eveniment inedit – reeditarea evenimentului „Back to the roots”. Pentru că în 2010 această petrecere s-a bucurat de un mare succes, organizatorii s-au gândit să pornească din nou maşina timpului.  Şi de această dată invitatul special este cunoscutul Dj Kool. Conceptul party-ului, după cum spune şi numele, este de a readuce vibe-ul scenei de muzică electronică de odinioară într-o locaţie istorică, Spaţiile Ryma. Evenimentul va începe la ora 23.00, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Iată ce transmit organizatorii:
Prin „Remember Back to the roots” se doreşte reiterarea acestui concept de party, cu scopul de a pregăti publicul din Alba Iulia şi nu numai pentru un întreg festival în această toamnă,  sub acelaşi nume. Cei prezenţi la concert vor avea parte de o atmosferă cosy, de surprize şi de o noapte întreagă de muzică electronică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea