Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Reguli stricte pentru terasele din Şanţurile Cetăţii: umbrele albe cu sigla oraşului şi toalete ecologice pe sexe. Preţul de pornire – 50 bani/mp

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat în şedinţa extraordinară de vineri Regulamentul de amenajare a teraselor sezoniere ce urmează a fi deschise pe traseul Şanţurilor Cetăţii în vara – toamna acestui an. Terasele sezoniere vor putea funcţiona doar pe zonele din faţa spaţiilor care nu au fost concesionate încă. Licitaţia va fi anunţată din timp de Primăria Alba Iulia, preţul de pornire fiind 50 de bani/mp.

Acest regulament este valabil doar pentru perioada 1 mai – 31 octombrie 2012. Au fost identificate 17 amplasamente unde vor putea fi amenajate terase astfel: 1 amplasament pe Traseul Estic, 6 amplasamente pe Traseul Sudic, 10 amplasamente pe Traseul Nordic, cu menţiunea că dacă cererile vor fi mai multe, vor mai putea fi puse la dispoziţie încă 4 amplasamente, 2 pe Traseul Sudic şi 2 pe Traseul Nordic.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Amplasamentele indicate vor putea fi ocupate parţial sau de mai multe societăţi comerciale pe acelaşi amplasament în baza certificatului de urbanism eliberat”, se arată în regulament. De asemenea aici este prevăzut faptul că „funcţionarea terasei este condiţionată de existenţa unor toalete ecologice proprii, cu asigurarea utilizării pe sexe, toalete pe care agentul economic le va închiria de la o firmă specializată” dar şi multe reguli de amenajare: mobilier din lemn masiv, piatră, fier forjat.

Programul de funcţionare a teraselor va fi în intervalul 7.30 – 24.00 şi nu se vor putea organiza nunţi. De asemenea, una dintre reguli se referă la umbrele sau copertine, agenţii economici ce doresc să amenajeze terase în Şanţurile Cetăţii fiind obligaţi să le respecte: acestea vor trebui realizate din material textil de culoare albă şi vor conţine brand-ul oraşului Alba Iulia. Data licitaţiei pentru terasele sezoniere din Şanţurile Cetăţii va fi anunţată de Primăria Alba Iulia din timp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea