Rămâi conectat

Ştirea zilei

REFERENDUM PENTRU FAMILIE: Concurs între sate într-o comună din Alba. Primarul a anunțat că va începe lucrările la rețeaua de apă din localitatea cu cea mai mare prezență la vot

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul comunei Șpring, din judetul Alba, Daniel Rusu, a anunțat că va începe lucrările la rețeaua de apă din satul cu cel mai mare procent la referendumul pentru redefinirea familiei.

Primarul ales în comuna Șpring pe listele ALDE la alegerile locale din 2016, a anunțat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că voturile exprimate de localnici la referendum îl onorează.

„Multumesc din suflet tuturor celor care ieri și astăzi si-au exprimat dreptul de vot…asta arată respect față de mine si fata de aceasta comună! Peste maxim o lună vor începe lucrările de investiție,, Distribuție apa in comună Spring”! În semn de respect pentru locuitorii satului cu cel mai mare procent la VOT…voi începe lucrările din acea localitate! Va multumesc inca o dată și VA ASTEPT LA VOT , în număr cât de mare! VOTUL DVS MA ONOREAZA! Pana acuma ap.15 min situația pe comună era urmatoarea:

CUNTA 82 din 330 prezenți la locale

DRASOV  50 din 280

SPRING  90 din 440

VINGARD  48 din 340″, a scris Daniel Rusu pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Albaiulienii pot urmării meciul istoric România – Olanda în Piața Cetății, proiectat pe un ecran uriaș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulienii pot urmării meciul istoric România – Olanda în Piața Cetății, proiectat pe un ecran uriaș Primăria Alba Iulia vă invită la meciul dintre România și Olanda, în optimile Euro 2024, de marți 2 iulie, de la ora 19.00, un meci pentru istorie, în Piața Cetății. Citește și: Fotbalistul din Alba, Andrei Rațiu, poate cel […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea