Rămâi conectat

Politică Administrație

Referendum la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru stabilirea modalității de alegere a rectorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, între orele 09.00 și 16.00, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se desfășoară un referendum pentru stabilirea modalității de alegere a rectorului pentru viitorul mandat.

universitatea 1 decembrie 1918Pentru ca scrutinul să fie validat este necesară participarea a cel puțin jumătate plus unul, din totalul de 176 de cadre didactice si studenți cu drept de vot.
Presența la ora 10.00 era de 30 la sută, condiții în care este puțin probabil ca să nu fie constituit cvorumul la referendum.

 

Conform legii, toate universitățile sunt obligate să își stabilească prin referendum modalitatea de alegere a Rectorului  pentru viitorul mandat 2016-2020, respectiv prin alegeri la care să participe comunitatea academică sau prin concurs.

Vom revenii cu detalii privind rezultatul referendumului.

B.P


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea