Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Recurs respins pentru patronul pensiunii Terra. Tibor Polgar rămâne în arest pentru 29 de zile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au respins luni, 30 aprilie, ca nefondat recursul declarat de Tibor Polgar, patronul pensiunii Terra din Alba Iulia, împotriva deciziei de arestare preventivă dispusă de Tribunalul Alba.

„Luni, 30 aprilie, Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondat recursul inculpatului Tibor Polgar împotriva hotărârii Tribunalului Alba din 25 aprilie 2012 prin care a fost admisă propunerea de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile, formulată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, inculpatul urmând să fie cercetat în  continuare în stare de arest preventiv”, a precizat Cosmin Muntean, purtător de cuvânt al instanţei.

Patronul pensiunii Terra din Alba Iulia, reţinut marţea trecută sub acuzaţiile de trafic de minori şi proxenetism, a susţinut în faţa judecătorilor de la Curte că este nevinovat şi a dat vina pe celălalt inculpat din dosar, Darius Câmpean, care este cercetat în stare de libertate. Polgar a spus că l-a angajat pe Câmpean fără să ştie că acesta se ocupă cu plasarea de fete în vederea prostituţiei şi fără să aibă cunoştinţă de faptul că este judecat pentru acelaşi gen de fapte şi în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, aflat pe rolul Tribunalului Alba.

Tibor Polgar este acuzat de procurorii DIICOT Alba că în perioada 2010 – 2012 a plasat fete minore şi majore în vederea prostituţiei, beneficiind de câştiguri indirecte de pe urma activităţii acestora. Anchetatorii spun că Polgar le găsea clienţi fetelor şi le punea la dispoziţie camere în propria pensiune.


 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea