Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Recalcularea pensiilor 2022: Ce spune ministrul Muncii despre măsurile sociale care vor intra în vigoare din ianuarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recalcularea pensiilor 2022: Ce spune ministrul Muncii despre măsurile sociale care vor intra în vigoare din ianuarie

Marius Budăi, noul ministru al Muncii, a făcut, în cursul zilei de vineri, după ședința de Guvern, precizări despre recalcularea pensiilor, prelungirea valabilității voucherelor de vacanță nefolosite în 2021 și despre pensiile speciale.

„Nu avem o nouă formulă pentru recalcularea pensiilor. Avem o lege pe care o să o punem în vigoare și un pachet social pe care o să îl punem în vigoare începând cu luna ianuarie 2022”, a precizat Marius Budăi.

„În programul de guvernare coaliția a agreat modernizarea legii aflată în vigoare”, a adăugat acesta.

„A fost deja discuția astăzi în Guvern. Noi, ministerele inițiatoare, IMM-ul și cu Ministerul Muncii am propus și prelungirea voucherelor de vacanță care mai sunt, și din cauza pandemiei nu au putut fi folosite, și acordarea de vouchere de vacanță pentru anul următor.

Valabilitatea celor care nu au putut fi folosite va fi prelungită până la sfârșitul anului următor. Aceasta este propunerea, vedem ce iese din cadrul avizărilor interministeriale”, a mai precizat Marius Budăi.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea