Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reacția unui profesor la protestul elevilor #foaiealba: „Fiți cool, dați foaia plină și luați toți 10!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reacția unui profesor la protestul elevilor #foaiealba: „Fiți cool, dați foaia plină și luați toți 10!”

Încă dinainte de începerea simulărilor la Evaluarea Națională, pe internet a apărut un protest al elevilor #foaiealba, prin care  Consiliul Naţional al Elevilor, structura reprezentativă a elevilor din România, îndemna elevii care au susţinut simularea la Evaluarea Naţională 2019 să nu scrie nimic şi să dea foaia goală în semn de protest. Aceștia susţin că schimbările nefundamentate nu sunt soluţia în educaţie.

Ca răspuns la protestul elevilor, un dascăl a postat pe rețeaua de socializare facebook un mesaj prin care îi îndeamnă să dea dovadă de maturitate și să dea #foaiaplină sau să mai rămână în școală până devin cool și vor lua toți nota 10.

“De câteva zile circulă pe net, în mod agresiv, protestul elevilor #foaiealba… N-aș fi zis nimic dacă nu era decât o mare mascarada mediatică tot ceea ce se întâmpla!

Dragi elevi, vi se pare prea mult? Sunteți sufocați de examenul maturității? Dacă da, n-ar fi rău sa rămâneți încă în școala! Până o să fiți suficient de maturi să dați #foaiaplină

Credeți că acum e greu? Întoarceți-vă in timp cu câțiva ani și o sa vedeți că totul, absolut totul, e mai ușor! Credeți ca noi nu am dat simulare? Ba am dat! Nu-i găsiți rostul? Păi vă trezește la realitate, dragilor!

Fiți cool, învățați! Fiți cool, dați foaia plină și luați toți 10!

A te lua după turmă nu te face decât o altă vietate a turmei! Succes!”, a scris dascălul pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Un tânăr din Cugir, printre victimele carnagiului de la Geoagiu: Toate victimele aveau până în 24 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din Cugir, printre victimele carnagiului de la Geoagiu: Toate victimele aveau până în 24 de ani Un tânăr din Cugir se numără printre victimele carnagiului de la Geoagiu Toate victimele aveau până în 24 de ani. În urma accidentului mortal de la Geoagiu au rezultat cinci victime cu vârstele de 22 de ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea