Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

RC Cugir s-a clasat pe locul al 3-lea la rugby în 7 Under 19

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de rugby în 7 a RC Cugir (antrenor Ionel Homeniuc) a terminat pe locul al treilea campionatul Under 19. Ultima rundă a competiţiei pornite la drum cu 5 combatante s-a disputat la Braşov, iar formaţia de sub Drăgana a înregistrat rezultatele: 17-17 cu RCM Galaţi şi 5-30 cu RC Braşov.
Efectivul RC Cugir a fost compus din Ion Troian, Iuliu Jibotean, Marius Isac, Vlad Lepedean, Tudor Lepedean, Alexandru Liţă, Raul Vărzariu, Antonio Şimon, Traian Costea, Ciprian Momeiu, Horea Balea, Călin Curta. „N-am susţinut niciun joc considerat pe teren propriu la Cugir, pentru că nu ni s-a dat voie să evoluăm pe stadionul «Metalurgistul»! În consecinţă am preferat să fim «gazde» la Braşov”, a spus Ionel Homeniuc, cel ce a încheiat stagiunea la Under 18, rugby în 15, pe poziţia a 4-a în Transilvania, cu RC Cugir.
În acelaşi context al sportului cu balon oval, menţionăm că 8 dintre fetele legitimate la CS Gold Roşia Montană se află în vederile loturilor naţionale. Este vorba de Andreea Costea, Rodica Codrea, Teodora Vana şi Ligia Blăjan la naţionala de senioare, respectiv Alina Bustan, Simona Rîşteiu, Ioana Ţara şi Iuliana Paşca la reprezentativa junioarelor. „Duminică, 17 iunie la Bucureşti vom asista la întâlnirile din cadrul IRB Nations Cup, iar în următoarea zi, tot în capitală vom susţine două partide de verificare la rugby în 7, cu Vevus Piatra Neamţ şi o selecţionată a Bucureştiului”, a conchis Ionel Homeniuc, ce se ocupă şi de formaţia feminină din Munţii Apuseni. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea