Rămâi conectat

Sport

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, în Alba! *Se intenţionează înfiinţarea unui Centru de Excelenţă la Sebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia - LPS Oradea 53Răzvan Burleanu, noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal se va afla pentru două zile, în acest weekend în judeţul Alba, motivul fiind în primul rând legat de înfiinţarea unui centru de excelenţă la Sebeş.

Discuţiile cu FRF au început doi de zile, prin intermediul domnilor Iovan şi Bumbescu. Noi vrem să ne implicăm şi punem la dispoziţie baza din „Arini”, unde este loc şi de cantonament. În acelaşi timp având în vedere că aici există un liceul cu profil sportiv cred sunt argumente în favoarea Sebeşului, mai ales că, pe lângă baza materială, ar trebui să se implice şi autorităţile locale şi Consiliul Judeţean Alba. N-am discutat însă de costuri şi partea financiară, dar există disponibilitate pe plan local şi judeţean„, a precizat Adrian Bogdan, viceprimarul Sebeşului.

În acest sens, şeful FRF se va întâlni vineri, în jurul prânzului, la primăria municipiului Sebeş cu primarul Alexandru Dăncilă, oamenii de afaceri interesaţi din urbe şi conducerea AJF, în ideea de a promova înfiinţarea unui centru de excelenţă în Sebeş. Tema primordială a discuţiilor va fi includerea Sebeşului în proiectul gândit de Burleanu şi echipa sa pentru revigorarea fotbalului juvenil, în plan fiind vizitarea bazei din „Arini” şi a cantonamentului de la Luncile Prigoanei. Burleanu se află în turneu prin ţară, a trecut pe la Tg. Mureş, Arad, iar sâmbătă urmează se se deplaseze şi la Deva. „Noi milităm pentru ca la Sebeş să funcţioneze un asemenea Centru de Excelenţă, un proiect al colaborării dintre autorităţile locale şi FRF. Ar fi extraordinar de benefic pentru această parte a ţării, din punct de vedere fotbalistic„, a declarat antrenorul Florian Brumaru (Unirea Alba Iulia).

De asemenea, Răzvan Burleanu profită de ocazie pentru a fi prezent, pe terenul „Cetate” din Alba Iulia, sâmbătă, la turneul zonal al Cupei „Hagi Danone”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea