Rămâi conectat

Curier Județean

Razie a poliţiştilor în talciocul din Alba Iulia. În doar 3 ore, amenzi și bunuri confiscate de peste 31.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, între orele 09.00 şi 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de jandarmi şi poliţişti locali, au organizat o acţiune cu efective mărite, în zona talciocului ce se organizează săptămânal pe raza municipiului.

Potrivit IPJ Alba, “s-a urmărit, în special, combaterea ilegalităţilor privind comerţul, identificarea de bunuri provenite din infracțiuni precum şi sancţionarea comercianţilor ambulanţi care comercializează bunuri în afara locului amenajat şi autorizat (în special pe strada Şincai).

În cele 3 ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.260 lei (din care 30 la Legea 12/1990 privind comerţul, 20 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 3 la Legea 61/1991 privind ordinea publică).

De asemenea au fost confiscate 50 de telefoane mobile, două laptopuri, două monitoare LCD, 3 aparate foto digitale, 9 scule electrice precum şi diverse articole de îmbrăcăminte, bunuri pentru care comercianţii ce le ofereau spre vânzare nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de 15.500 de lei.

12 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi implementate în bazele de date criminalistice.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Jandarmeria Alba desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. La școlile militare de subofițeri de jandarmi „Gr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea