Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Rareș Buglea renunță la funcția de vicepreședinte al PNL Alba – ”Am obținut mai mult decât îmi doream”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalul albaiulian Rareș Buglea nu-și dorește funcția de vicepreședinte PNL Alba, obținută la alegerile interne de duminică. Acesta a anunțat într-o conferință de presă că renunță în favoarea celor cu mai multă experiență politică și că se va concentra pe munca de partid la nivelul municipiului Alba Iulia unde va încerca să rezolve cât mai multe din problemele pe care le au cetățenii.

Trăiesc bucuria obținerii funcției de vicepreședinte exact ca Mircea Geoană, adică o noapte, maxim două, pentru că am obținut în această Conferință Teritorială a PNL Alba mai mult decât îmi doream. M-am înscris în această competiție pentru a ocupa o funcție de membru în Comitetul de Conducere al PNL Alba iar probabil din încrederea și simpatia pe care colegii mi-o poartă, și le mulțumesc încă o dată pe această cale, am obținut voturi mai multe decât îmi erau necesare și am intrat ca vicepreședinte. Așadar fac pasul în spate, renunț la această funcție pentru că ea trebuie să fie ocupată de colegi cu mai multă experiență de conducere a coordonării din punct de vedere politic, a unor zone. (…) Vreau să urc trepte în mod firesc în ierarhia politică, așadar rămân simplu membru în Biroul Politic de Conducere al PNL Alba”, a declarat Rareș Buglea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta a precizat că probabil va fi înlocuit de Ion Lazăr sau de dr. Romul Popa de la Aiud.

Rareș Buglea este cel de-al doilea vicepreședinte PNL Alba care anunță oficial că renunță la funcția obținută, după Florin Roman care a declarat duminică, imediat după alegeri, că dorește să-și păstreze funcția de președintele al PNL Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea