Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Rareș Buglea, PNL Alba: Oameni și partide care nu contează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apropierea campaniei electorale face ca să circule mai repede sângele în venele unora dintre adversarii Partidului Național Liberal, dornici de a se afirma politic. În aceste condiții, unii dintre ei își uită locul de traseiști … politici și se apucă să dea lecții de liberalism.

Un caz ceva mai aparte de „profesor de ocazie” în ale liberalismului îl reprezintă domnul Ladislau Koble, care, într-o conferință de presă susținută la un partiduleț de buzunar, s-a apucat să pună, cităm, „o întrebare grea” parlamentarilor PNL. Nu știm exact câte tone avea respectiva întrebare, încât a fost catalogată drept „grea”, dar ea rămâne o simplă „petradă politică”, având în vedere că vine de la domnul Koble, un personaj care a trecut și pe la UDMR și PNŢ-cd și pe la PNL și pe la PSD. Din păcate pentru dânsul, domnul Koble a ajuns să fie cunoscut deja ca un traseist politic, așa că nu este decent să dea lecții de liberalism unor liberali adevărați.

Poate că tot plimbându-se de la un partid la altul, în mintea domniei sale s-au cam amestecat anumite elemente de ordin doctrinar. De aceea întrebarea „grea”, pusă de domnul Koble, nu este decât un fulg luat de vânt.

Și, gratuit, fără a avea pretenția de vreun onorariu, îi oferim și un sfat: atunci când dorește să afle informații despre activitatea parlamentarilor, poate să acceseze site-urile de internet ale Camerei Deputaților (www.cdep.ro) și Senatului (www.senat.ro).

Ceea ce se pare că nu conștientizează „profesorul de ocazie” în ale liberalismului este faptul că domnia sa și colegii domniei sale din partidulețul de buzunar, mulți dintre ei adevărate slugi ale PSD-ului, au devenit deja penibili prin modul în care se revendică a fi „adevărații liberali”. De fapt, privind agitația domnului Koble, nu putem să nu ne gândim la  bancul cu șoricelul și elefantul, în care șoricelul avea pretenția de a fi la dimensiunea și grandoarea elefantului. Da, domnule Koble, adevărul acesta este: din punct de vedere politic, partidulețul din care faceți parte joacă la sub-categoria „șoricel”. Iar când ne vom privi ochi în ochi, dacă doriți, o să vă explic și mai detaliat de ce vă încadrați în sintagma „oameni și partide care nu contează”.

Prof. Rareș Buglea, vicepreședinte PNL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea