Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Rareş Buglea îi cheamă azi la protest pe cei nemulţumiţi de întoarcerea lui Traian Băsescu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi la Alba Iulia, începând cu ora 19.30, va avea loc o manifestare de protest la care vor participa mai multe persoane nemulţumite de hotărârea CCR de validare a referendumului şi respectiv întoarcerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României.

Consilierul local şi vicepreşedintele PNL Alba Iulia, Rareş Buglea, unul dintre cei care vor participa la acest miting, a declarat că îşi va chema toţi prietenii care gândesc ca şi el, azi, la monumentul eroilor de pe Bulevardul Transilvaniei ca să îşi exprime nemulţumirea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“… joi, la ora 19.30 în Cetate, unde ne adunam de obicei la monumentul Eroilor, acolo ne vom strânge, nu ştiu, 5,10,20,100 de persoane şi vom arăta că şi în Alba au fost oameni care au ieşit la vot, au spus „DA”, dar o Curte Constituţională aproape în întregime compromisă a ignorat votul nostru, a ignorat mesajul nostru foarte clar”, spune Buglea.

Cît despre decizia CCR de validare a referendumului, liberalul a declarat că o consideră ca fiind o mare nedreptate.

“Nu a fost o mare surpriză pentru mine având în vedere cine trebuia să i-a această măsură, Curtea Constituţională. Nu mă aşteptam ca membrii Curţii să ţină cu poporul mai mult decât cu cel care i-a numit acolo şi i-a făcut oameni pe viaţă, le-a dat un mandat de 9 ani. Cinci oameni de partea lui, mai trebuia unul să trădeze…

(…)  dezamăgirea mea s-a accentuat un pic, asta e firesc, pentru că consider că reîntoarcerea lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni este o mare nedreptate.  Au ieşit atâţia oameni la vot, ca nici la un scrutin, nu a fost niciodată un referendum în România  la care să se prezinte atâţia oameni , pe o vreme atât de neprietenoasă . Au ieşit la vot 8 milioane de oameni şi 90% dintre ei au spus:  “DA”, să plece Traian Băsescu!, o mare nedreptate”, a declarat Rareş Buglea.

Consilierul local PNL consideră că o nouă suspendare a preşedintelui nu ar mai fi posibilă şi că trebuie respectată decizia Curţii.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea