Rareș Buglea a câștigat pariul! Horațiu Clepan va sta în picioare la ședința din noiembrie a Consiliului local Alba Iulia

Ziua Internationala a Educatiei01Horațiu Clepan va sta în picioare la ședința de la sfârșitul lunii noiembrie a Consiliului local Alba Iulia, din respect pentru președintele României, Klaus Iohannis.

Consilierii locali Rareș Buglea (ACL) și Horațiu Clepan (PSD) au pus pariu pe viitorul președinte. Miza, pierzătorul participă din picioare la următoarea ședință a Consiliului local.

INFORMARE COVID-19

Victor Ponta era mult mai bine cotat la casele de pariuri, dar a pierdut usturător în fața lui Iohannis cu aproximativ 10 procente.

La prima vedere miza pariului nu este una mare, însă trebuie să ținem cont că o ședință CL se poate întinde pe câteva ore, iar Clepan ar putea deveni o țintă a glumelor.

Pariul a fost anunțat pe rețeaua socială Facebook, și într-o conferință a PSD Alba.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

8 Comentarii

bula 17 noiembrie 2014 at 10:06

Gandirea puerila a politicianului roman, indiferent de partid.
Bai cocalarilor politici, eu stiu ca va plictisiti in timpul sedintelor de consiliu local dar chiar asa sa va bateti joc de institutia in care activati si de cetateanul care , temporar, va pus acolo?
Pariurile de genul acesta se fac la o miutza sau in Stage, nu in loc unde se iau decizii importante pentru cetatenii orasului.
Marsh afara cu amandoi!

Ada 17 noiembrie 2014 at 23:41

Cum e Ponta, e si restul echipei….. aroganti, tupeisti si nu le pasa sub nici o forma de oamnii pe care zic ei ca ii reprezinta si ii unesc

RUSINE BUGLEA! 18 noiembrie 2014 at 9:19

NU PUTEM UITA MESAJUL PLIN DE URA RASIALA SI CONTRA BUNELOR MORAVURI TRANSMIS DE BUGLEA PE FACEBOOK. RUSINE ! RUSINE ! RUSINE!

Albaiulean 17 noiembrie 2014 at 10:41

Prea multi consilieri sunteti la Primaria Alba Iulia si pe langa astia doi am vazut televizate sedintele consiliului local pe Alba Tv si rad oamenii de unii care abia citersc si vorbesc pe silabe….Vai,vai cine ne reprezinta si doar ridica mana la sedinte,dar bani vreau ei…..Rusine unor consilieri care abia scot 2 vorbe din gura….Afara cu voi si Iohanis sa faci curatenie la viitoarele alegeri locale !

aaaaa 17 noiembrie 2014 at 13:33

No Clepane .. ai supt-o.. :)) haha si bine ai patit ca prea iti dadeai tu aere de vedeta…

alexandru 17 noiembrie 2014 at 13:41

va rugam sa plecati amandoi din politica. ne faceti de rusine.
KEEP CALM AND GO HOME LOSERILOR.AMANDOI.

FlaviuS 18 noiembrie 2014 at 16:32

Buglea the best !!!!

sasu 18 noiembrie 2014 at 17:45

Felicitari Rares Buglea, !!! se tot vorbeste in ultima vreme de un altfel de politica….sincer la tine vad un altfel de politician . te felicit !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...