Rămâi conectat

Politică Administrație

Radu Boroianu, ironii la adresa lui Atanasiu și Iohannis. Cuvinte de laudă pentru conducerea PLR Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Boroianu01Vicepreședintele PLR, Radu Boroianu a fost prezent astăzi, 24 octombrie la Alba Iulia în vederea pregătirii evenimentului de final de campanie pentru Ardeal, al candidatului Călin Popescu Tăriceanu, care va fi organizat la Pavilionul Mercur, în 29 octombrie.

Acesta nu a uitat de foștii săi colegi, Atanasiu și Simedru pe care i-a numit ”mai ciudați” probabil pentru că au fost de acord cu noua formațiune ACL și nu au trecut la PLR, formațiune condusă de Călin Popescu Tăriceanu. Boroianu a spus că Partidul Liberal Reformator ar putea ajunge până la alegerile locale la procentele fostului PNL, ironizându-l pe Teodor Atanasiu, care ”acum are visuri de mărire, vrea să conducă Bucureștiul, nu Alba Iulia”.

”Vin la Alba Iulia pentru că aici am prieteni liberali. Unii dintre ei sunt mai ciudați decât erau pe vremuri. Alții ca domnul Lazăr au rămas oameni normali și apreciez lucrul acesta. Apreciez și se vede că organizația județeană a PLR își face bine treaba (…) Am avut o întâlnire astăzi cu o parte din conducerea organizației. Pe unii îi cunosc din `92-`93. Sunt oameni de bună calitate. Sunt și mulți tineri. Partidul acum se formează”, a spus Radu Boroianu.

Întrebat cu ce ar fi mai bun Tăriceanu decât Iohannis, Boroianu a arătat că cel din urmă este lipsit de experiență.

”Iohannis se laudă cu activitatea domniei sale la Sibiu, uitând că sumele de bani pe care i-a acordat Guvernul Tăriceanu la vremea aceea, sumele de bani care s-au adăugat dinspre lumea saxonă, cu precădere luxemburgheză și flamandă se puteau face orașe noi (…) Nu cred că președinția unei țări îți oferă posibilitatea să te califici la locul de muncă. Între un primar de oraș mediu și președinția unei țări, e cale lungă de tot. Tăriceanu este acel politician care a trecut prin Parlament, a condus ca prim-ministru, în cea mai bună perioadă pe care a avut-o România. Are toată pregătirea și cunoașterea necesară de a fi un președinte”, a conchis Boroianu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea