Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Racolarea – noul sport practicat de partidul ilegaliştilor!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Nu era suficient faptul că în Parlamentul României nu se mai respectă, de trei ani, niciun regulament, se fură ca în codru la vot şi se creează tot felul de privilegii nemaiîntâlnite anterior pentru partide ilegale precum UNPR – găselniţa domnului Băsescu -, mai nou, membrii acestui monstru – partidul traseiştilor, au trecut în bloc la practicarea unui sport inedit: racolarea a tot ce se poate la comandă cotrocenistă!
Din cauza faptului că instituţiile statului nu reacţionează absolut deloc, de parcă le-ar fi anihilate definitiv posibilităţile de intervenţie, atunci când nu se respectă legea – există situaţii în care numeroşi oameni sunt de-a dreptul terorizaţi şi constrânşi să se alăture fără voia lor unei formaţiuni politice, doar pentru că aşa li se impune – supuşii domnului Băsescu adună contra cronometru, utilizând metode condamnabile, parlamentari, primari sau chiar oameni fără funcţii politice, pentru a-şi îngroşa rândurile şi pentru a-şi atinge scopurile electorale!
Dar cum aşa ceva nu se poate face fără instrumente represive, modul dictatorial de constrângere, practicat în anii de tristă amintire, a revenit cu noi şi halucinante variante în decorul anului 2011, într-o ţară care se vrea europeană!
Astfel, prin şantaj, ameninţări şi presiuni oribile, UNPR îşi glorifică succesul de a fi adunat, cu forţa, în rândurile sale tot ce a putut îngenunchia din rândurile primarilor sau ale parlamentarilor şi chiar îşi intensifică, la maxim, acest nedemocratic şi abuziv demers!
Democraţia câştigată în urmă cu 20 de ani şi toate celelalte valori obţinute atunci prin mari sacrificii, în loc să fie apărate şi consolidate de către cei care conduc această ţară, au ajuns să fie duse în derizoriu, până la diluarea lor completă şi înlocuirea cu tot felul de demersuri ilegale! Şantajul, traseismul, mita, inventarea de dosare şi alte pete plantate artificial în viaţa ţintelor, reprezintă acum politica de stat pe care o utilizează preşedintele ţării şi ai săi acoliţi!
Nu contează pentru dumneavoastră, domnule preşedinte Băsescu, că acest aşa-zis partid, UNPR-ul brevetat de dumneavoastră, este ilegalist în Parlamentul României, deoarece membrii săi nu şi-au câştigat mandatele prin votul electoratului şi nu reprezintă nicidecum în Parlament partidele sub sigla cărora au fost aleşi de popor?
De ce permiteţi, domnule preşedinte Băsescu, ca, sub oblăduirea dumneavoastră, să se întâmple astfel de lucruri profund antidemocratice, cu iz de lumea a treia, precum racolările abuzive practicate de armatele de şacali ai partidelor dumneavoastră de buzunar?
Nu este oare suficient faptul că Uniunea Europeană ne refuză până şi intrarea în Schengen, iar multe din ţările membre ale acesteia ne înjosesc şi ne desconsideră cu orice ocazie publică în care este pronunţat cuvântul România? Şi asta se întâmplă, evident, din cauza corupţiei grave pe care o patronaţi fără jenă şi a instabilităţilor de tot felul, pe care le-au produs cele mai incapabile guverne susţinute cu vehemenţă de dumneavoastră, aruncând România într-o zonă de mâna a doua!
Nu vă ajunge cât rău aţi făcut în toţi aceşti ani României şi poporului român? Aţi ajuns acum să comandaţi şi fugărirea ilegală a primarilor, parlamentarilor sau a altor potenţiali candidaţi de succes pentru fiefurile partidelor dumneavoastră, de parcă ţara asta a devenit o reală junglă a bunului dumneavoastră plac!

Teodor ATANASIU, deputat PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea