Rămâi conectat

Politică Administrație

Puțini, dar uniți pentru salvarea Roșiei Montane – un nou marș de protest la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Militanții pentru salvarea Roșiei Montane s-au întâlnit din nou, duminică, 6 octombrie, în fața cinematografului Dacia de unde au plecat în marșul de protest pe traseul deja obișnuit: Bulevardul Transilvaniei – str. V. Goldiș – B-dul Revoluției – str. Cloșca.

În grupul de câteva zeci de protestatari s-au aflat cam aceleași persoane care de aproape două luni, duminică de duminică se alătură protestelor organizate în localități din toată țara cerând oprirea proiectului minier de la Roșia Montană.

Pe trotuare și la balcoane aceiași albaiulieni, încă nesensibilizați de celebrele lozinci ”Ieșiți din casă dacă vă pasă” și ”Alba Iulia trezește-te!”, au urmărit protestul, au schimbat ”impresii” și și-au văzut mai departe de plimbarea duminicală.

Marșul s-a desfașurat civilizat, fara incidente iar respectarea ordinii a fost asigurată de echipaje ale Jandarmeriei Alba și Poliției Rutiere.

[nggallery id=398]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea