Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Dragi cetățeni ai orasului Teiuș, îndrăzniți să CREDEȚI!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Privind retrospectiv evoluția omului și a realizărilor sale, vom constata că doar atunci când vom respecta pe cei în vârstă ca pe proprii părinți, pe cei de vârsta noastră ca pe noi înșine, pe tineri ca pe proprii copii, nesubestimând niciodată ceea ce au făcut ei și noi  nu am fost în stare să facem, vom păși pe calea evoluției și a dezvoltării.

Astfel doresc să vă prezint o parte din proiectele noastre de viitor:

Așezarea geografică extraordinară pe care o avem, cât și intrarea și ieșirea de pe autostradă, ne avantajează și ne cere să amenajăm o zonă industrială pentru a atrage și a sprijini investitorii care vor crea locuri de muncă, generând astfel plus profit în comunitate.

Sunt necesare investițiile în energii regenerabile, panouri solare pentru producerea de energie termică, panouri fotovoltaice și eoliene acolo unde există posibiltate și potențial spre a produce energie electrică, astfel vom proteja mediul, diminuând costurile pe viitor.

Realizarea de cât mai multe spații verzi, parcuri de joacă și relaxare, acestea având  si  rolul unui filtru pentru noxe și poluare, comportându-se ca o perdea de protecție.

 Construirea unei baze sportive moderne și complexe (stadion) pentru promovarea și practicarea sportului ca suport și întreținere a sănătății, cât și pentru recunoștința față de cei care la timpul lor au pus umărul la înființarea și susținerea echipei Rapid CFR Teiuș întemeiată în perioada interbelică, fiind una dintre cele mai vechi echipe din județ. De ce  sportul este atât de important?  Pentru că sportul înseamnă disciplină, devotament, respect în a prețui și a învăța atât  din victorie  cât și din  pierdere, iar nu în ultimul rând și cel mai important fiind baza sănătății.

Extinderea rețelelor existente în toate zonele cât și introducerea de noi rețele acolo unde nu există (canalizare, gaz, electricitate, drumuri asfaltate, trotuare și piste de biciclete) toate acestea executate într-o ordine normală respectând calitatea.

Construirea unei hale agroalimentare moderne care să vină în sprijinul producătorilor agricoli pentru depozitarea, promovarea și comercializarea produselor tradiționale.

Înființarea unei creșe și a încă unei grădinițe cu program prelungit spre a veni în sprijinul părinților și nevoilor lor.

Pentru protejarea bunurilor și creșterea siguranței comunității este necesară investiția în aparatură de supravegheat.

Ca și încununare a acestor realizări spre folosul și utilitatea comunității, avem în plan și construirea unui sediu modern al administrației locale.

 Și totuși cea mai importantă investiție este în resursa umană prin EDUCAȚIE (conduita morală, educația civică, patriotism) cultură, patrimoniu, prin întreținere și valorificarea potențialului. Investind în educație, încurajând consumul de produse și alimente tradiționale, sport și mișcare, guvernați de disciplina hărniciei, a măsurii, a cumpătării, vom realiza echilibrul în viețile și în comunitatea noastră.

Trebuie să ne amintim tot timpul că ne aflăm în grădina “MAICII DOMNULUI”, deci un loc și o țară binecuvântată cu un popor creștin.Datorita acestui privilegiu vă îndemn să îndrăzniți să CREDEȚI pentru că CREDINȚA este unica garanție  că vom realiza tot ce ne-am propus.

CREDINȚA este baza tuturor miracolelor și a tuturor misterelor care nu pot fi analizate de regulile științei, este cea care dă viață, putere și acțiune impulsului gândirii. Credința este elementul prin care se asigură comunicarea cu DUMNEZEU, atunci când este combinată cu rugăciuni.

Beneficiind de libertatea care ne-a fost atribuită de către ” CREATOR ”  , respectând și nu îngrădind aproapelui libertatea de gândire, exprimare și mișcare, doar uniți și solidari într-un gând și o chemare vom reuși să realizăm și să ne bucurăm de tot ce ne-am propus.

 Acum când ne aflăm la final de campanie, eu personal și echipa PNL vă mulțumim pentru timpul acordat și vă rugăm să ne IERTAȚI dacă prin trecerile noastre am deranjat sau v-am creat disconfort,  intenția noastră fiind aceea  de a ne cunoaște, de a ne prezenta programul, îndemnându-vă să cultivați în sufletul și comportamentul dumneavoastră pacea, liniștea, bunătatea, iubirea și îngăduința excesivă față de aproapele nostru.

Vin în fața dumneavoastră cu o echipă nouă, tânără, dinamică și harnică, având ca parteneri pe președintele Ion Dumitrel, Consiliul Județean Alba, Guvernul și cei trei europarlamentari din Alba (Mircea Hava, Rareș Bogdan și Dan Motreanu) suntem dispuși să ne sacrificăm pentru dezvoltarea și bunăstarea comunității, tocmai de aceea vă rugăm să ne acordați încrederea prin votul dumneavoastră ,atât mie cât și echipei PNL în data de 27 septembrie și noi vă vom răsplătii cu același respect bazat pe sinceritate.

De ce PNL și oamenii săi?

Analizând doctrina și principiile PNL constatăm că sunt compatibile cu libertatea și demnitatea umană avându-și izvorul în Libertatea universala. Apărut istoric Liberalismul este doctrina politică și economică care a înlocuit modul de producție feudal cu cel capitalist, trecând puterea politică în mâna poporului astfel a apărut echilibrul între păturile societății.

 Liberalismul este cel care a dezvoltat  S.U.A , Japonia și vestul Europei,crescând nivelul de trai constant. Poporul român nu poate evita liberalismul, fiindcă îi datorează crearea statului român modern și a societății moderne.

Doamne ajută și binecuvintează această comunitate!

                                                                                                                                            Cu respect și recunoștință

                                                                                                                                                         Aurel Breaz

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare

Bera Larisa

Publicat

în

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare Astăzi, 22 iulie 2024, a fost semnat contractul de finanțare al proiectului care prevede construirea rețelei de canalizare în satul Dumitra din comuna Sântimbru, a anunțat Ioan Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru. Citește și: FOTO | Două stații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea