Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD Cugir mulțumește cetățenilor care s-au prezentat la vot

Ziarul Unirea

Publicat

în

sediul psd cugirOrganizația orășenească a Partidului Social Democrat Cugir mulțumește tuturor cugirenilor pentru faptul că s-au prezentat la vot și și-au făcut datoria de cetățeni, votând în număr mare Alianța PSD-UNPR-PC. Suntem deosebit de onorați de faptul că PSD este primul partid în preferințele cugirenilor, ceea ce demonstrează încă o dată faptul că oamenii cei mulți, au încredere în cei care se țin de promisiuni și se gândesc la cei mulți.

Prezenta la vot in Cugir a fost in procent de 34,47%, fiind una mai redusa decat la alegerile locale, dar mai ridicata decat la alegerile europarlamentare din 2009. Din cele 7.414 voturi valabil exprimate, 2.788 voturi au fost pentru PSD (37,60%), 1.822 au votat pentru PNL (24,58%), 811 voturi pentru PDL (10,94%) si 349 voturi pentru PMP (4,71%), restul voturilor fiind impartite intre ceilalti competitori.

Faptul ca am castigat la diferenta de aproape 1.000 de voturi fata de liberali, arata ca am muncit mult in campania electorala , iar oamenii cei multi au inteles ca dreapta nu se va gandi niciodata la nevoile lor, si am demontat paradoxul care se inregistra de ani buni in orasul nostru, acela ca pana acum in orasul muncitoresc Cugir castigau alegerile cei de dreapta!

Iar daca din cele 18 sectii mari de pe raza orasului, doar 2 au fost castigate la diferenta mica de dreapta, restul fiind castigate autoritar de PSD, ne arata faptul ca oamenii nu mai pot fi mintiti si se uita in primul rand nu la vorbe ci la fapte. Le multumim cugirenilor pentru incredere si le promitem ca ne vom lupta ca si pana acum pentru interesele lor, ale celor multi si necajiti!

Le multumim pentru munca depusa tuturor membrilor nostri, colegilor de Alianta din UNPR si PC cu care am facut echipa buna, organizatiilor de femei si pensionari ale PSD Cugir, care au fost mereu intre oameni si in mod special organizatiei de tineret a PSD, care a fost motorul acestei campanii electorale si care ne-a aratat ca viitorul Cugirului si al tarii sta in cei tineri!

Ne asteapta anul acesta inca o alta batalie grea , cea pentru alegerea presedintelui Romaniei si suntem convins ca impreuna: social-democrati si cugireni, vom face o echipa solida si vom arata tuturor ca un oras muncitoresc nu poate fi altcumva decat un oras social democrat!

Ing. Mircea TRIFAN – presedintele organizatiei Cugir a PSD


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea