Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PSD Alba susține Guvernul Grindeanu, iar liderul Ioan Dîrzu postează fotografii prin care își arată sprijinul față de premier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Alba a postat pe Facebook un mesaj prin care își arată sprijinul față de Guvernul Grindeanu, în care precizează că România înseamnă realități, nu lozinci, respectiv oameni de afaceri români și capital românesc care trebuie susținut, nu omorât.

La rândul său, liderul PSD, Ioan Dîrzu, postează fotografii de susținere a premierului și a măsurilor pe care le-a luat executivul la scurt timp după ce a fost instalat.

Iată mesajul postat de PSD Alba pe Facebook:

”Susținem Guvernul Grindeanu!
PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției. Românii au votat programul de guvernare al PSD, iar el trebuie dus la capăt în interesul românilor. România înseamnă profesori, medici, agricultori sau orice tip de salariați care merită să trăiască decent! România înseamnă studenți care merită condiții să învețe și burse! România înseamnă oameni de afaceri români și capital românesc care trebuie susținut, nu omorât! România trebuie să fie un loc în care tinerii să își poată construi un viitor! România înseamnă o țară în care cei care au greșit trebuie să plătească direct proporțional cu greșeala lor. România înseamnă realități, nu lozinci!
În mai puțin de o lună Guvernul a pus în aplicare măsuri care vor îmbunătăți viața românilor. Salariații, pensionarii, studenții și firmele sunt beneficiarii direcți ai măsurilor votate și, unele dintre ele, deja implementate.
PSD Alba îi transmite prim-ministrului Sorin Grindeanu că organizația îl sprijină necondiționat în aplicarea măsurilor din programul de guvernare.
Ne dorim ca România să se dezvolte iar nivelul de trai al românilor să crească, pentru ca fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc.
Împreună, îndrăznim să credem în România!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea