PSD Alba recunoaște că deputatul PNL Dan Simedru are dreptate

comunicat pnlSăptămâna trecută, printr-o poziție publică, domnul Dan Simedru, deputat PNL de Alba, a arătat abuzurile făcute de către inspectorul școlar general, Dorin Sandea, prezentând dovezi privind faptul că domnul Sandea se comportă inoportun în fruntea ISJ Alba, făcând exces de putere și având acțiuni de politizare brutală a învățământului județean. Tot deputatul Simedru a acuzat PSD-ul că prin anumite prevederi ale OUG nr. 49/ 2014 politizează învățământul și promovează mediocritatea, urmarea fiind o scădere gravă a performanței școlare.

În loc ca reprezentanții PSD Alba, ca de pildă domnul deputat Ion Dârzu, sau inspectorul școlar general Sandea, să răspundă problemelor serioase ridicate de reprezentanții ACL, ei se ascund într-un mod laș în spatele unor tineri guralivi și lipsiți de conținut în exprimare. Astfel, o poziție față de declarațiile deputatului Simedru a ajuns să aibă un director de club sportiv, șef peste tinerii PSD-iștii din Alba Iulia. Nu credem că un director de club sportiv este cel mai în măsură să dea răspunsuri la probleme legate de învățământ. Faptul că deputatul Ion Dârzu sau inspectorul școlar general Dorin Sandea nu au putut să dea răspunsuri concrete, lăsându-l pe Corneliu Mureșan să bată câmpii, demonstrează că deputatul Dan Simedru a avut dreptate și că PSD Alba nu știe să facă altceva decât să amenințe, să facă presiuni politice și să schimbe din funcție oameni competenți, toate având ca rezultat o bulversare a procesului educațional și scăderea performanțelor școlare ale elevilor.

ELIT

În plus, tânărul PSD-ist ne arată, prin poziția sa publică, faptul că nici nu este prea bun prieten cu limba română, întrucât folosește termeni cărora pare a nu le cunoaște sensul. Dacă s-ar fi uitat în oglindă și pe statele de plată, ar fi văzut că este unul dintre cei care sunt plătiți bine (și chiar de două ori) din resurse bugetare. Un om care primește venituri de la buget din două părți (și ca director de club sportiv și ca și consilier al unui europarlamentar), ar trebui să fie mult mai atent la folosirea anumitor termeni, precum cel de “bugetofag”. Dacă PSD-iștii ar cunoaște cu adevărat sensul acestui termen, nu ar mai alerga, într-o veselie, după funcții plătite de la buget.

Comunicat de presă/ Rareș BUGLEA, vicepreședinte PNL Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Ghita 14 august 2014 at 20:17

Ce Dracu, mai Buglea, dupa ce Sañedru, te-a facut „vanator”, acum te-a bagat si in „Clubul de Hora Calugareasca”?

unu mai destept ca ghita 14 august 2014 at 22:13

Ba Ghita dupa ce ca esti pros mai si semnalizezi?

Ghita 16 august 2014 at 19:32

Un pic de cultura Buglea, ca de marlanii stim ca esti bun!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...