Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PSD Alba recunoaște că deputatul PNL Dan Simedru are dreptate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

comunicat pnlSăptămâna trecută, printr-o poziție publică, domnul Dan Simedru, deputat PNL de Alba, a arătat abuzurile făcute de către inspectorul școlar general, Dorin Sandea, prezentând dovezi privind faptul că domnul Sandea se comportă inoportun în fruntea ISJ Alba, făcând exces de putere și având acțiuni de politizare brutală a învățământului județean. Tot deputatul Simedru a acuzat PSD-ul că prin anumite prevederi ale OUG nr. 49/ 2014 politizează învățământul și promovează mediocritatea, urmarea fiind o scădere gravă a performanței școlare.

În loc ca reprezentanții PSD Alba, ca de pildă domnul deputat Ion Dârzu, sau inspectorul școlar general Sandea, să răspundă problemelor serioase ridicate de reprezentanții ACL, ei se ascund într-un mod laș în spatele unor tineri guralivi și lipsiți de conținut în exprimare. Astfel, o poziție față de declarațiile deputatului Simedru a ajuns să aibă un director de club sportiv, șef peste tinerii PSD-iștii din Alba Iulia. Nu credem că un director de club sportiv este cel mai în măsură să dea răspunsuri la probleme legate de învățământ. Faptul că deputatul Ion Dârzu sau inspectorul școlar general Dorin Sandea nu au putut să dea răspunsuri concrete, lăsându-l pe Corneliu Mureșan să bată câmpii, demonstrează că deputatul Dan Simedru a avut dreptate și că PSD Alba nu știe să facă altceva decât să amenințe, să facă presiuni politice și să schimbe din funcție oameni competenți, toate având ca rezultat o bulversare a procesului educațional și scăderea performanțelor școlare ale elevilor.

În plus, tânărul PSD-ist ne arată, prin poziția sa publică, faptul că nici nu este prea bun prieten cu limba română, întrucât folosește termeni cărora pare a nu le cunoaște sensul. Dacă s-ar fi uitat în oglindă și pe statele de plată, ar fi văzut că este unul dintre cei care sunt plătiți bine (și chiar de două ori) din resurse bugetare. Un om care primește venituri de la buget din două părți (și ca director de club sportiv și ca și consilier al unui europarlamentar), ar trebui să fie mult mai atent la folosirea anumitor termeni, precum cel de “bugetofag”. Dacă PSD-iștii ar cunoaște cu adevărat sensul acestui termen, nu ar mai alerga, într-o veselie, după funcții plătite de la buget.

Comunicat de presă/ Rareș BUGLEA, vicepreședinte PNL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea