Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PSD Alba: ”Rasistul şi paradoxul oglinzii!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

comunicat psdPSD Alba este o organizaţie politică ce s-a întinerit în ultimii ani, iar acest lucru îi este datorat în special domnului preşedinte Ioan Dîrzu, care a permis tinerilor să se afirme în cadrul organizației şi să aibă un drept la opinie legat atât de probleme ale  judeţului, cât şi de atitudinea distructivă a unor lideri politici. 

Principala problemă a liberalilor este că nu au ce zice despre PSD Alba şi despre actualii lideri social-democraţi din judeţ, care nu au distrus, aşa cum a facut PDL şi PNL în ultimii ani cu economia judetului Alba şi în special din municipiul Alba Iulia. PSD este singura forţă politică de opozitie din judetul Alba, este singura care se luptă împotriva dictaturii portocalii din judeţ şi din municipiu. De aceea, nu voi ezita să punctez exact, cu exemple concrete, aberaţiile din declaraţiile liderilor liberali şi PDL-işti din judet.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu mică mi-a fost surprinderea când acest „liberal” pe nume Rareş Buglea, înarmat cu elan dictatorial a semnat o hârtie prin care sunt atacat la modul cel mai urât, atât eu, cât și partidul din care fac parte.

Cred că domnul Buglea  se  confruntă cu paradoxul oglinzii, în sensul în care încearcă să se uite la noi prin oglindă fără ca să-şi dea seama că în realitate se vede pe sine şi pe colegii lui de partid.

Păi, domnule Buglea, cred că în ograda dumneavoastră, a PNL-ului, ar trebui să vă uitați, dacă vreţi să găsiţi oameni care se folosesc de minciună pentru a păcăli intenţia alegătorilor, oameni care  se laudă pe panouri cu realizări ce nu le aparțin, încercând să păcalească pe toată lumea!

În schimb, domnule Buglea, și aici vă zic ca şi coleg de generaţie, nu cred că aveţi căderea morală să mă criticaţi. Cred că înarmat cu elanul dictatorial al  lui Florin Roman aţi uitat că oraşul nostru, Consiliul Local Alba Iulia şi PNL Alba, a ajuns să fie făcute de ruşine de declarațiile dumneavoastră rasiste. Știu că la PNL Alba rușinea e un cuvânt rar întâlnit, pentru că îţi trebuie o doză de bun simţ ca să o percepi la adevarata valoare, dar  cred, domnule Buglea, că dumneavoastră ar trebui să aveţi o altă atitudine după ce Alba Iulia a ajuns ruşinea Comisiei Europene, datorită dumneavoastră.

Ţin să mai menţionez că spre deosebire de dumneavoastră, care aţi fost plantat în diferite funcţii publice, consilii de administrație bugetofage sau proiecte pentru apărarea intereselor „romilor”, funcţia mea de preşedinte al TSD Alba Iulia este o funcţie obţinută prin alegeri interne, după 9 de ani în politică. Cariera domnului Buglea depinde însă de Florin Roman şi acum probabil este speriat pentru că domnul Roman se gândeşte să plece cu domnul Atanasiu la București şi aşa rămâne singur.

Aşa că, domnule Buglea, vă recomand în calitate de tânăr să vă uitaţi mai bine în oglindă,  poate o să vedeţi realitatea şi poate nu o să vă mai placă ceea ce o să vedeţi în ceea ce privește atitudinea şi bunul simţ, cum cu siguranţă nu le place nici cetăţenilor.

Comunicat de presă/ Corneliu MUREȘAN, preşedinte TSD Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea