PSD Alba nu se află printre organizațiile unde se vor organiza alegeri pentru președinte. Situația lui Ioan Dîrzu, explicată într-un comunicat de presă

Paul Voicu - Primar 2020

Președintele PSD Alba, domnul Ioan Dîrzu, este președinte ales pentru un mandat întreg de 4 ani, astfel  organizația județeană PSD Alba nu se află printre acele filiale în care se vor organiza alegeri pentru funcția de președinte. 

Dorim să infirmăm ferm informațiile apărute în presa locală conform cărora domnul președinte Dîrzu s-ar afla într-o situație de interimat, caz care ar determina alegeri anticipate în PSD Alba.

ELIT

Reamintim opiniei publice faptul că domnul Dîrzu a fost ales președinte al PSD Alba pe un mandat întreg de 4 ani conform art. 86 din Statutul Partidului Social Democrat. În urma alegerilor locale din 2016, dumnealui și-a înaintat demisia de onoare Comitetului Executiv Național (CExN), demisia nefiind acceptată de echipa de conducere a Partidului și neproducând astfel efecte juridice.  Ulterior, domnul președinte Ioan Dîrzu a fost reconfirmat în funcție și de organizația județeană.

Pe această cale, echipa PSD Alba își reafirmă angajamentul față de albaiulieni pentru implementarea în continuare a Programului de guvernare 2018-2020, atragerea de investiții în județul Alba și continuarea luptei împotriva abuzurilor administrației PDL-iste. Echipa PSD Alba este mai unită ca niciodată și determinată să vină în fața albaiulienilor cu un program politic serios pentru alegerile din 2020, care să aducă bunăstare și liniște tuturor cetățenilor județului, nu doar celor care sunt  în barca puterii locale.

Mihail David - 2020

Biroul de presă al Partidului Social Democrat Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Andrei 3 septembrie 2018 at 10:03

Cea mai slaba organizatie din tara ! Sunt necesare alegere. Avem nevoie de oameni seriosi !

miha 4 septembrie 2018 at 7:40

Sunteti varza,de pica Dragnea o sa-l vedeti pe asta cum se orienteaza…

Cioaca 5 septembrie 2018 at 14:57

Cum sa fie concurat Darzu, ca a „lins” la fundul penalului Dragnea, pana i-a crescut „par pe limba”!

mizeria 5 septembrie 2018 at 17:44

Cum a fost sabotat pe la spate fostul presedinte, de ce nu ar fi posibil sa se repete istoria ? Sa fi ramas in gasca doar slugi devotate ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...