Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PSD Alba: ”Florin Roman face de râs judeţul Alba cu minciunile sale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Recentele ieşiri publice ale lui Florin Roman aduc deservicii grave şi fac de  râs cetăţenii judeţului Alba.

comunicat psdAvid după prezenţa în presă, ultima ispravă a celui care a trădat USL a fost să se plângă public că la o anumită conferinţă, în urmă cu un an, punctul său de vedere a fost respins de o audienţă întreagă, formată din peste 300 de persoane şi lideri de opinie din Regiunea Centru.

Acest lucru dovedeşte din nou că micul lider liberal este atât de acaparat de persoana sa încât ignoră ce este in jur.

Florin Roman nu este la prima minciună.

– A minţit spunând că a contribuit la construcţia drumurilor şi autostrăzilor din Alba, această responsabilitate fiind a Guvernului şi datorată ministrului PSD, Dan Șova.

– A minţit că a contribuit la aducerea Daimler în Sebeş şi s-a vazut că a fost ignorat la inaugurarea la care Victor Ponta, premierul României, a participat şi contribuit.

– A minţit privind faptul că este un cetăţean obişnuit, ascunzându-le oamenilor zecile de mii de euro pe care le-a câştigat de la Statul Român în ultimii ani.

– Iar cel mai grav a minţit oamenii care au votat USL, trădând alianţa pentru a se arunca în braţele defunctului PDL şi a obţine un alt salariu de la stat din funcția de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba.

Florin Roman a ajuns astfel ca tânarul ciobănaş din poveste, care a strigat atât de mult mincinos dupa ajutor, încât atunci când poate va avea dreptate nu îl va mai crede nimeni. Din pacate de aceasta dată județul Alba este în joc, iar Florin Roman se descalifică din start  în a reprezenta judeţul în continuare.

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea