Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PSD Alba: De cine se teme Traian Basescu?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traian Basescu stie ca, daca incepe sa cheme oamenii la vot, acestia il vor sanctiona! Si ii vor cere socoteala pentru tot ce s-a intamplat in ultimii 8 ani. Pentru salarii taiate, pensii micsorate, taxe marite, presiuni si acte de coruptie, sfidari si umilinte. De aceea nu vrea sa ii cheme pe romani la vot! Dar, ii transmitem ceva: de ce ii este frica, nu va scapa! Oamenii vor veni la referendum si vor vota pentru demiterea lui Traian Basescu!

Traian Basescu nu are curaj si nu are onoare. Un om fricos nu poate conduce o tara! Un presedinte care fuge de oameni nu se reprezinta decat pe el!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De cine se teme Traian Basescu? Nu de noi, nu de USL, nu de parlamentari si nu de politicieni in general. Nu se teme nici de institutiile europene. Se teme de ceva mult mai serios – de romani! Se teme de oamenii pe care ar trebui sa ii conduca.

–         Se teme de cei carora le-a taiat salariu. Se teme de cei carora le-a luat ilegal pensia. Se teme de cei pe care i-a trimis in somaj. De cei pe care i-a umilit. De cei pe care i-a imbolnavit.

Il indemnam pe presedinte sa nu se teama! Sa renunte la aceasta campanie rusinoasa in care se ascunde de romani, in care vrea sa castige la „masa verde” si sa aiba curajul de a participa la o lupta corecta!

Legea nu ne cere sa avem participare de peste 50%. Comisia de la Venetia spune că nu trebuie să existe astfel de praguri. Ordonanta in vigoare nu are astfel de prevederi. Dar noi trebuie sa ni le asumam! Doar cu o participare mare, de peste 50%, vom da un raspuns clar crizei actuale. Doar asa, Traian Basescu va iesi definitiv din politica! De aceea, noi asa interpretam semnalele din Europa – cu totii vrem sa avem o participare cat mai mare. Doar asa vom avea un referendum pe care nimeni sa nu il conteste!

In mod normal, Traian Basescu ar trebui sa vrea si el asta! Si ar trebui sa isi doreasca un rezultat clar al referendumului. Ce face el insa? Cere romanilor sa nu vina la vot! Fiecaruia dintre voi va cere sa uitati de ultimii ani, de salariile si pensiile taiate, de greutatile pe care vi le-a creat, de scandalurile pe care le-a generat. Si va cere sa stati acasa, pentru ca referendumul sa nu fie validat!

De ce face asta? De frica! Este frica celui care se simte cu musca pe caciula si care nu are nimic bun de spus romanilor. Este frica celui care a incalcat Constitutia si despre care Curtea Constitutionala a spus ca a incalcat Constitutia. Este frica celui care si-a construit un sistem mafiot si care, acum, incepe sa fie anchetat de autoritati – Blejnar, Udrea, Videanu etc. Este frica celui stie ca romanii sinceri si corecti il vor in afara politicii.

Sunt trei mai dosare de care fuge Traian Băsescu: Dosarul de corupţie, Dosarul de securist şi Dosarul averii familiei Băsescu.

Şi mai este un lucru pe care românii trebuie să îl ştie: În aceste zile, Băsescu nu se luptă doar pentru scaunul său. Băsescu se luptă şi pentru scaunul lui Udrea şi pentru Boc şi pentru Anastase şi pentru toată gaşca din PDL.

Mesajul locuitorilor din judetul Alba, catre  Traian Basescu este: de ce iti va fi frica nu vei scapa! Romanii vor veni la vot, romanii vor un nou inceput, romanii vor o noua societate. Si pentru aceasta, romanii vor pune stampila pe DA la referendum. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea