Rămâi conectat

Actualitate

PSD Alba a desemnat noi echipe de conducere a organizațiilor din Alba Iulia, Sebeș și Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Alba a desemnat noi echipe de conducere a organizațiilor din Alba Iulia, Sebeș și Cugir

Organizația județeană a PSD Alba și organizațiile locale mizează pe noi formule de echipă pentru a câștiga sprijinul cetățenilor. Obiectivul organizației județene pentru perioada următoare rămâne să se consolideze și să propună cetățenilor proiecte care pot conduce la dezvoltarea comunităților locale.

După alegerile locale și parlamentare, organizația județeană, dar și o parte dintre organizațiile locale, au trecut prin procese de consolidare, cu scopul de eficientizare a activității.

Din structurile de conducere fac parte membri cu profesii diferite – medici, profesori, ingineri, economiști, juriști sau oameni angrenați în mediul privat, tineri sau persoane cu mai multă experiență, colegi cu vechime în partid și persoane nou intrate în politică.

”În noile structuri interne un loc important îl au toți aleșii locali: primari, consilieri locali și județeni, dar și membrii dedicați, cu sau fără experiență în politica de stânga, care vor să muncească în echipă”, a spus deputatul Radu Marcel Tuhuț, președintele interimar al PSD Alba.

”Refacerea adeziunilor și începerea unei campanii de atragere de noi membri sunt două dintre obiectivele interne. Pe plan extern, ne vom concentra în continuare pe soluționarea problemelor, de zi cu zi, cu care se confruntă oamenii, dar și pe dezvoltarea sustenabilă a comunităților noastre”, a spus senatorul Călin Matieș, prim-vicepreședinte PSD Alba.

”Toți care doresc să se implice, membri cu experiență sau noi, cu energie, tineri și deopotrivă vârstnici, ocupă un loc important în echipa PSD Alba, iar cuvintele lor contează, indiferent de funcțiile și pozițiile pe care le ocupă”, a spus europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreședinte al PSD Alba.

Noile structuri de conducere au fost votate în unanimitate de către Comitetul Politic Județean (CPJ).

Tot în cadrul CPJ Alba au fost aprobate noile departamente ale PSD din care fac parte zeci de specialiști ai partidului din toate domeniile.

Noul coordonator al PSD Alba Iulia este consilierul județean, profesor Marcela Dărămuș, iar consilierul local Bogdan Medrea, care a ocupat această funcție până în prezent, face parte din echipa de conducere, fiind prim-vicepreședinte, alături de medicul stomatolog Adrian Bara, unul dintre noii veniți în politică. Acesta își dorește să se implice mai mult în viața comunității din Alba Iulia.

Echipa de coordonare a PSD Alba Iulia:

Dărămuș Marcela – președinte;

Medrea Bogdan – prim-vicepreședinte;

Bara Adrian – prim-vicepreședinte;

Suciu Ovidiu – secretar executiv;

Pița Neagu Cosmin – vicepreședinte;

Mureșan Corneliu – vicepreședinte;

Bran Ioan – vicepreședinte;

Bărbuleț Narcisa – vicepreședinte;

Sicoe Ioan – vicepreședinte.

Noul coordonator al PSD Sebeș este consilierul local Bogdan Dorel, iar consilierul local Luca Nicolae, care a ocupat această funcție până în prezent, rămâne în echipă, fiind vicepreședinte, alături de Radu Cristian, fostul candidat la primăria Sebeș și purtător de cuvânt al PSD. De asemenea, și inginerul Romi Dragosin va continua să ajute organizația cu experiența sa. În echipă este și fostul primar al Sebeșului, Alexandru Dăncilă.

Echipa de coordonare a PSD Sebeș:

Bogdan Dorel – președinte;

Luca Nicolae – vicepreședinte;

Radu Cristian – vicepreședinte;

Dragosin Romi – vicepreședinte;

Spătariu Vasile – secretar.

La Cugir, coordonator a rămas Trifan Mircea, modificările vizând extinderea și consolidarea echipei.

Echipa de coordonare a PSD Cugir:

Trifan Mircea Augustin – președinte;

Sava Gheorghe – vicepreședinte;

Murg Cornel – vicepreședinte;

Popa Daniel Doru – vicepreședinte;

Dumitru Bogdan Mihai – vicepreședinte;

Micaciu Alexandru – vicepreședinte;

Simu Mircea – secretar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea