Rămâi conectat

Ştirea zilei

Protocolul fuziunii Partidului Național Liberal cu Partidul Democrat Liberal a fost aprobat de congresul comun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

congres PNL-PDLProtocolul fuziunii prin contopire între Partidului Național Liberal și Partidul Democrat Liberal a fost aprobat, sâmbătă, 26 iulie, cu unanimitate de voturi, de congresul comun al celor două formațiuni politice.

Documentul prevede că denumirea noului partid va fi Partidul Național Liberal, iar cea prescurtată este PNL, alegerile interne urmând să se desfășoare pe baza statutului noii formațiuni începând cu 1 ianuarie 2017.

Potrivit protocolului, Partidul Național Liberal rezultat din fuziune se organizează și funcționează potrivit statutului, Protocolului de fuziune, precum și Legii partidelor politice.

Alegerile interne în Partidul Național Liberal rezultat din fuziune la nivel național se vor desfășura, pe baza statutului noului partid, începând cu 1 ianuarie 2017, prevede Protocolul.

Semnul permanent al partidului este o săgeată într-un cerc format din 12 stele sub care se află prescurtarea PNL, ansamblul fiind încadrat într-un pătrat cu colțuri rotunjite, acesta fiind și semnul electoral al noului partid.

De asemenea, documentul prevede că un partid va da candidatul la președinție, iar celălalt premierul.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea