Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Protocol respectat la Primăria Cugir: Horea Rotche (PSD) ales viceprimar cu 16 din 17 voturi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vineri s-a desfăşurat şedinţa de constituire a Consiliului Local Cugir, ocazie cu care a avut loc şi alegerea viceprimarului.

În această funcţie a fost ales Horea Rotche de la PSD, cu 16 voturi din totalul de 17 exprimate. De la şedinţa de constituire au lipsit motivat 2 aleşi, unul de la PNL şi unul de la PDL.

Rotche va face echipă cu primarul liberal Adrian Teban, reales pentru un nou mandat la scrutinul din 10 iunie, astfel că protocolul PNL-PSD a fost respectat la fel ca la Cîmpeni, Abrud, Baia de Arieş. Componenţa CL Cugir este următoarea: 8 consilieri PNL, 5 consilieri PSD, 3 reprezentanţi PPDD şi 3 aleşi PDL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Fenomen spectaculos, vizibil pe cer, într-o localitate din Alba. Un halou superb a apărut duminică, în jurul soarelui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fenomen spectaculos, vizibil pe cer, într-o localitate din Alba. Un halou superb a apărut duminică, în jurul soarelui Un fenomen spectaculos a fost văzut miercuri pe cerul din Alba, la Pianu de Jos. Pe rețelele de socializare au fost postate fotografii în care soarele a apărut pe cer fiind înconjurat de un inel sub forma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea