Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Prorectorul Nicolae Todea, noul preşedinte al Senatului UAB

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a avut loc prima şedinţă din acest an a Senatului UAB  în noua componenţă stabilită după alegerile din data de 3 februarie, ne-a informat conf. univ. dr. Diana Câmpan, purtătorul de cuvânt al UAB. Cu acest prilej, a fost ales şi noul preşedinte al Senatului.

Acesta este prof. univ. dr. Nicolae Todea, prorectorul economic al UAB, care a fost singurul candidat, acesta întrunind unanimitate de voturi. Totodată, s-a propus înfiinţarea comisiei pentru relaţii internaţionale şi au fost vehiculate numele preşedinţilor comisiilor şi consiliilor permanente ale Senatului, noul preşedinte al Senatului UAB insistând ca membrii acestora să fie persoane cu pregătire de specialitate.

În următoarea şedinţă a Senatului, care va avea loc cel mai probabil luna viitoare, după alegerea noului rector al Universităţii „1 Decembrie 1918”, se va lua în discuţie noul regulament de funcţionare şi vor fi prezentate comisiile şi consiliile permanente ale Senatului. În prezent, potrivit regulamentului actual, la UAB funcţionează următoarele consilii şi comisii: Consiliul pentru studii universitare de doctorat, Consiliul cercetării ştiinţifice, Comisia de evaluare şi asigurare a calităţii, Comisia pentru buget-finanţe, Comisia pentru învăţământ, Comisia juridică, Comisia pentru evaluare profesională, Comisia pentru acordarea distincţiilor universitare, Comisia de etică, Comisia socială, Consiliul Bibliotecii.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea