Rămâi conectat

Actualitate

Proprietara unui magazin din Roșia de Secaș înșelată prin metoda „tragerilor”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaş au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comună, cu privire la faptul că în jurul orelor 15.10, aceasta a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune.

Potrivit IPJ Alba. “din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului, a rezultat că în după amiaza zilei de 17 noiembrie, în magazinul alimentar al femeii, au intrat 3 persoane (un bărbat şi două femei) care au solicitat să fie serviţi cu mezeluri în valoare de 40 de lei, prezentând pentru plată, o bancnotă de 500 de lei.

După primirea restului de 460 lei, cei 3 au refuzat mezelurile, pe motiv ca nu le-a fost restituit corect restul iar marfa este prea scumpă.

Profitând de neglijenţa şi emoţia vânzătoarei, au părăsit magazinul atât cu restul de bani primit cât şi cu bancnota de 500 de lei restituită de vânzătoare.

Cu ajutorul indiciilor furnizate de victimă şi martori, poliţiştii au stabilit caracteristicile autoturismului şi traseul de deplasare a celor 3 suspecţi iar aceştia au fost identificaţi şi opriţi în trafic, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 7 Poliţie Rurală Şpring.

Pe numele lui M. Lina, de 46 de ani, M. Dorel, de 47 de ani şi M. Floarea, de 34 de ani, toţi din oraşul Huedin, judeţul Cluj, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215, pct. 1 Cod Penal.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi a fost restituit persoanei păgubite.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea