Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Proiect Y.B.: 30 de elevi de la liceele din Alba Iulia au participat la „Proba cu ştafeta” din cadrul proiectului „Si Noi Putem”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proba cu stafeta05Astăzi, 26 mai, s-a desfăşurat „Proba cu ştafeta” din cadrul proiectului „Si Noi Putem” iniţiat de un grup de elevi ai Colegiului Tehnic ”Alexandru Domşa” din Alba Iulia. La aceasta activitate au participat peste 30 de elevi din mai multe şcoli din Alba Iulia (Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa”, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” , Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”, Colegiul National „H.C.C.”).

Cei 20 de concurenţi, organizaţi în echipe, au fost puşi la încercare prin diverse provocări de către membrii echipei si voluntarii implicaţi în proiect. Concurenţii au avut de parcurs traseul: Poarta a III-a, Hotel Cetate, Statuia lui Mihai Viteazul, Parcul Custoza, Poarta I, Obelisc. Printre probele pe care le-au avut de îndeplinit se numără schimbul de tricouri, poza cu o persoană necunoscută , să-şi ducă partenerul în spate, sa jongleze cu mere.

Proba cu stafeta04Până în prezent, în cadrul proiectului s-au desfăşurat două activităţi, respectiv o competiţie de tenis de masa şi una de tenis cu piciorul. Toţi concurenţii vor fi premiaţi după desfăşurarea concursului de dans care va avea loc în data de 29 mai începând cu ora 18:00 la Casa de Cultura a Studenţilor (sala oglinzilor).

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin Programul YouthBank. Programul are ca principali parteneri locali Consiliul Local şi Primăria Municipiului Alba Iulia, Dacia Market şi Giro, fiind coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pastorala de Paște 2024 a Înaltpreasfințitului Părinte Irineu: ”Învierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinţa Sa asupra păcatului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pastorala de Paște 2024 a Înaltpreasfințitului Părinte Irineu: ”Învierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinţa Sa asupra păcatului” Iubiţi fii duhovniceşti, Hristos a înviat! Învierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinţa Sa asupra păcatului neascultării lui Adam, prin care a intrat în lume moartea (cf. Rom. 5, 12). Descriind biruinţa Fiului lui Dumnezeu asupra morţii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea