Rămâi conectat

Politică Administrație

PROIECT: 30.000 de lei de la bugetul local pentru construirea unei noi biserici în Oarda

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local Alba Iulia va decide, vineri, 24 ianuarie, dacă este de acord să susțină cu suma de 30.000 de lei din bugetul local al anului 2014, construcția unei noi biserici la Oarda de Jos.

Proiectul de hotărâre a fost întocmit la solicitarea Parohiei Ortodoxe Române Oarda de Jos care a cerut sprijin financiar întrucât resursele proprii sunt insuficiente pentru construcția noii biserici.

Reprezentantul parohiei a arătat că lucrările au început anul trecut și se dorește continarea lor în 2014 iar suma menționată în devizul general privind cheltuielile necesare realizării parțiale a construcției este de 184.705 lei.

Noua biserică din Oarda de Jos, aflată în construcție, este situată pe str. Biruinței nr.21.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea