Rămâi conectat

Politică Administrație

Programul Start-up Nation, prin care se pot finanța afaceri ale tinerilor, va fi explicat, miercuri, de doi secretari de stat, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Start-up Nation Romania se adresează tinerilor, cetățeni români, cu vârsta minimă de 18 ani, care doresc să își înființeze o companie și care vor fi motivați să rămână în țară și să desfășoare activități de antreprenoriat, fapt ce va contribui la crearea de noi locuri de muncă.

Programul Start-up Nation Romania permite finanțări de până la 200.000 de lei pentru companiile nou înființate, care vor menține minimum un angajat timp de doi ani de zile.

Cu un buget de 1.713.798.000 lei, programul se finanțează din fonduri de la bugetul statului și din fonduri europene, având ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale start-up-urilor, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare și facilitatea accesului acestora la finanțare.

La eveniment vor participa liderii administrației publice locale și județene, fiind invitați și toți tinerii antreprenori care au sau vor să își dezvolte o afacere. De reținut faptul că, la această întâlnire, cei interesați vor putea obține toate detaliile suplimentare direct din partea coordonatorilor proiectului guvernamental.

Vor fi prezenți secretarii de stat Adrian Mlădinoiu și Ilan Laufer, reprezentanți ai Guvernului și ai Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Aceștia au acceptat invitația parlamentarilor PSD de Alba, deputat Ioan Dîrzu, senator Daniel Breaz și a primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Evenimentul va avea loc miercuri, 17 mai, în Amfiteatrul A 9 al Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, începând cu ora 10,00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea