Rămâi conectat

Ştirea zilei

Programul RABLA pentru ELECTROCASNICE 2022: În ce dată vor începe cele două sesiuni și care este bugetul alocat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul RABLA pentru ELECTROCASNICE 2022: În ce dată vor începe cele două sesiuni și care este bugetul alocat

Calendarul programelor de finanţare pentru anul 2022 prin care se anunţă o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice, respectiv prima sesiune din anul 2022 a fost publicat de Administraţia Fondului de Mediu.

CITEȘTE ȘI: Când va începe Rabla pentru electrocasnice 2022 și Casa Verde Fotovoltaice. Calendarul Programelor Rabla 2022

Conform calendarului AFM, în anul 2022 programul Rabla pentru electrocasnice se va desfăşura în doua sesiuni, prima sesiune fiind în luna mai a acestui an, iar a doua în ultima lună a acestui an.

În program sunt eligibile nouă categorii de produse: maşini de spălat rufe inclusiv uscător, maşini de spălat vase, aparate frigorifice, uscătoare de rufe, aparate de aer condiţionat inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, televizoare, aspiratoare, laptopuri şi tablete.

Citește și: Când începe programul RABLA CLASIC și RABLA PLUS 2022 auto. Care sunt NOUTĂȚILE?

Cei care doresc să beneficieze de acest program, trebuie să intre în platforma de pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi să îşi genereze contul de utilizator.

Prima sesiune va începe în data de 6 mai 2022, iar cea de-a doua sesiune în data de 2 decembrie 2022.

Citește și: Programul Rabla 2022: Când va debuta și ce sume sunt alocate. Accent pe autoturismele electrice

Publicarea Ghidului de Finanţare în Transparenţă va avea loc în data de 11 februarie, conform calendarului AFM.

Bugetul alocat Programului în anul 2022 este de 100 milioane lei. Prima sesiune va avea un buget alocat ce se ridică la 40 de milioane de lei. A doua sesiune va avea un buget alocat ce se ridică la 60 de milioane de lei.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea