Rămâi conectat

Actualitate

Programul agențiilor bancare de Paști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţiile bancare sunt închise de vineri, 6 aprilie, până pe 9 aprilie, însă excepţie fac unităţile deschise în supermarket-uri şi în mall-uri, care vor avea un program special.

De asemenea, call center-ul anumitor bănci va asigura în cele patru zile libere asistenţa clienţilor.

În plus, ATM-urile şi maşinile multifuncţionale vor fi disponibile permanent. Clienţii băncilor vor avea acces în fiecare zi la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare.

BCR a anunţat că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în perioada 6-9 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paşti.

Ca excepţie, unităţile BCR din centrele comerciale şi mall-uri vor fi deschise, dar vor funcţiona după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare.

În zilele de vineri, 6 aprilie, şi luni, 9 aprilie, vor fi deschise doar agenţiile Banca Transilvania din mall-uri şi centre comerciale.

Programul unităţilor Banca Transilvania de Paşte va fi în funcţie de programul centrului comercial în care sunt situate.

De asemenea, de vineri până pe 9 aprilie sunt zile nelucrătoare în băncile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienţi (Call Center), cu excepţia unităţilor din cadrul hypermarket-urilor, Selgros-urilor şi al mall-urilor.

Unităţile BRD vor fi închise vineri, 6 aprilie, şi duminică, 8 aprilie, iar sâmbătă, 7 aprilie şi luni, 9 aprilie, numai unităţile BRD din centrele comerciale vor lucra cu clienţii. Orarul acestor agenţii va fi sincronizat cu programul centrelor comerciale.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea