Rămâi conectat

Politică Administrație

Profesorul Cornel Sandu glumește pe seama concursului de inspector școlar general organizat de MEN

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cornel Sandu, fostul inspector școlar general Alba și profesor (matematică) la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia nu găsește utilitatea organizării unui concurs pentru postul de inspector școlar general deoarece funcția oricum e una politică. Acesta a arătat, la Radio Unirea FM, că postul e atât de ”dorit”, încât s-ar prezenta mai mulți candidați pentru un post de portar la o școală.

”Funcțiile de conducere din inspectorat sunt politice. În marea majoritate a județelor din țară se va prezenta un om și ia concursul. Deci e cu dedicație. Dacă s-ar organiza concurs la un post de portar la o școală s-ar prezenta 10 oameni. La concursul de inspector general se prezintă numai unul. E atât de puțin dorită funcția? (râde). Este clar de ce”, a spus Cornel Sandu.

Sandu e și consilier local din partea PNL (fost PDL).

Până acum, din informațiile noastre, doar inspectorul școlar general adjunct, Marcela Dărămuș, s-a arătat interesată de concursul organizat de MEN.

Dorin Sandea are peste 65 de ani și nu mai poate concura.

Dosarul se depune în perioada 18-23 februarie 2015, la sediul inspectoratului școlar Alba.

Probele de concurs se vor desfășura în perioada 11-20 martie 2015, la sediul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelul de curriculum vitae, declarația pe propria răspundere, fișele de evaluare a probelor, fișa postului și lista documentelor necesare înscrierii la concurs sunt afișate atât la sediul MEN, cât și la al fiecărui inspectorat școlar.

Informații suplimentare pot fi obținute de la IȘJ Alba, la numărul 0258817255, de luni până vineri, între orele 10.00-15.00.

Concurs pentru ocuparea funcției de inspector școlar general nu s-a mai organizat de peste 8 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea