Profesor de la Școala Generală ”Vasile Goldiș” din Alba Iuia, suspectat de corupere sexuală, cercetat de polițiști

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a demarat o anchetă, la Școala Generală ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia, în cazul unei presupuse infracțiuni de corupere sexuală a minorilor.

În vizor se află un profesor acuzat de părinți că ar fi avut un comportament inadecvat față de eleve, mai exact că acesta le-ar fi atins în mod indecent și ar fi deschs discuții cu tentă sexuală. Mai mult se pare că respectivul dascăl ar fi realizat și un film cu una dintre fete, explicându-i că ar urma să facă un material educativ.

ELIT

Părinții nu au sesizat poliția, însă au reclamat cazul conducerii școlii.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Alba au declarat, vineri, pentru ziarulunirea.ro, că polițiștii au înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de corupere sexuală în cazul unui profesor de la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia, mai multe persoane fiind audiate.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Alba au declarat că au început o anchetă, după ce au primit sesizări de la conducerea școlii.
 
Referitor la situatia neplacută ivită la Scoala Gimnazială  ”Vasile Goldiș” precizăm că ISJ Alba a luat cunoștintă de aspectele sesizate de conducerea unității de invățământ. S-a constituit o comisie la nivel de inspectorat care să supravegheze desfășurarea procedurilor legale în speța de față. S-a solicitat implicarea organelor de cercetare penală și a Direcției pentru Protecția Copilului Alba.
Conducerea IȘJ Alba condamnă categoric posibilitatea comiterii unor astfel de fapte, iar în cazul în care se va stabili vinovăția vreunui cadru didactic se va respecta legea, care va duce pana la desfacerea contractului de muncă, pe lângă răspunderea penala a vinovatului”, potrivit IȘJ Alba.
 
Reprezentanții conducerii școlii nu au putut fi contactați până la ora transmiterii acestei știri.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

HH 2 martie 2018 at 11:27

UN NUME !!!

Micesteanu' 3 martie 2018 at 16:14

De cand i se cunosteau „naravurile”, bine ca nu l-au pedepsit post-mortem…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...